Рецепт Яловичина по-Сокольський фото

Яловичина по-Сокольський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі прекрасне російське блюдо уральської кухні - тушкована яловичина в білому вині, з овочами, томатами і спеціями. Соковите і смачне м'ясо нікого байдужим не залишить.

Опис приготування:

Відразу скажу, що я дозволила собі трохи відійти від оригінального рецепта. Так, для приготування яловичини по-Сокольський зазвичай м'ясо маринують у вині з цибулею і спеціями годин на 6. Але, так як стільки вільного часу випадає не часто, я подумала - чому б не зробити винний соус для м'яса, а не маринад? результат, між іншим, в обох випадках чудовий і мало чим відрізняється. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 3 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розмарин - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина по-Сокольський - фото крок 1
М'якоть яловичини поріжте великими шматками.
яловичина по-Сокольський - фото крок 2
Поріжте цибулю.
яловичина по-Сокольський - фото крок 3
Морквину потріть на тертці.
яловичина по-Сокольський - фото крок 4
М'ясо обсмажте на розігрітій з маслом сковорідці.
яловичина по-Сокольський - фото крок 5
Смажте до рум'яної скоринки.
яловичина по-Сокольський - фото крок 6
Цибуля і моркву обсмажте на олії до золотистого кольору.
яловичина по-Сокольський - фото крок 7
Додайте томатну пасту.
яловичина по-Сокольський - фото крок 8
Обсмажуйте хвилини 2.
яловичина по-Сокольський - фото крок 9
Потім додайте спеції за смаком, розмарин.
яловичина по-Сокольський - фото крок 10
І влийте стакан вина.
яловичина по-Сокольський - фото крок 11
Перемішайте і дайте соусу закипіти.
яловичина по-Сокольський - фото крок 12
Гасіть потім хвилин 10 на маленькому вогні.
яловичина по-Сокольський - фото крок 13
М'ясо викладіть в змащену маслом форму і залийте половиною соусу.
яловичина по-Сокольський - фото крок 14
Зверху потерти на крупній тертці 1 невелике кисле яблуко.
яловичина по-Сокольський - фото крок 15
Зверху на яблука вилити соус, що залишився. М'ясо запікайте в духовці при температурі 180 З протягом 2-2.5 годин.
яловичина по-Сокольський - фото крок 16
Готову яловичину по-Сокольський подавати можете з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти