Рецепт Яловиче заливне Коштовне каміння фото

Яловиче заливне Коштовне каміння
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Серце
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Пасха
Холодець
Кількість порцій: 12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт дуже красивою і оригінальною закуски на Великдень. Яловиче заливне Коштовне каміння - гідний елемент вашого пасхального столу!

Опис приготування:

Як приготувати Говяжье заливне"Коштовне каміння" :

1. Ставимо яловичину варитися на середньому вогні. Через хв 10-15 солимо і перчимо.

2. Яйця в шкаралупі ретельно промиваємо.

3. У верхній частині яйця робимо невелику дірочку і зливаємо жовток і білок.

4. Замочуємо желатин в 150 грамах прохолодної води і чекаємо, поки він розпуститься.

5. Коли крупинки желатину збільшаться, проціджуємо рідину через марлю.

6. Готовий яловичий бульйон також проціджуємо і тонкою цівкою вводимо в нього желатин.

7. Доводимо всю суміш до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо і охолоджуємо.

8. Заливаємо бульйон з желатином в ¼ частина кожної яєчної шкаралупи.

9. Вертикально ставимо яйця в холодильник і тримаємо там до застигання.

10. Нарізаємо яловичину кубиками.

11. Зверху на застигле желе укладаємо шматочки яловичини, листя петрушки і журавлину. Замість ягід можна використовувати консервований горошок, вареную морковь, зелень.

12. Заливаємо інгредієнти желе і поміщаємо страву знову в холодильник.

13. Тільки коли другий шар желе повністю застигне, акуратно знімаємо з страви шкаралупу і укладаємо заливні яйця на тарілку. 14. Прикрашаємо страву зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!


  • М'ясний бульйон - 600 грам
  • Варёная говядина- 250 грам
  • Яйця - 12 штук
  • Желатин - 25 грам
  • Журавлина, Консервированная кукуруза или горошек- 25 штук
  • Петрушка - - За смаком
  • Варёная морковь- 1 штука (по бажанню)
Як приготувати Говяжье заливне"Коштовне каміння" :

1. Ставимо яловичину варитися на середньому вогні. Через хв 10-15 солимо і перчимо.

2. Яйця в шкаралупі ретельно промиваємо.

3. У верхній частині яйця робимо невелику дірочку і зливаємо жовток і білок.

4. Замочуємо желатин в 150 грамах прохолодної води і чекаємо, поки він розпуститься.

5. Коли крупинки желатину збільшаться, проціджуємо рідину через марлю.

6. Готовий яловичий бульйон також проціджуємо і тонкою цівкою вводимо в нього желатин.

7. Доводимо всю суміш до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо і охолоджуємо.

8. Заливаємо бульйон з желатином в ¼ частина кожної яєчної шкаралупи.

9. Вертикально ставимо яйця в холодильник і тримаємо там до застигання.

10. Нарізаємо яловичину кубиками.

11. Зверху на застигле желе укладаємо шматочки яловичини, листя петрушки і журавлину. Замість ягід можна використовувати консервований горошок, вареную морковь, зелень.

12. Заливаємо інгредієнти желе і поміщаємо страву знову в холодильник.

13. Тільки коли другий шар желе повністю застигне, акуратно знімаємо з страви шкаралупу і укладаємо заливні яйця на тарілку. 14. Прикрашаємо страву зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти