Яловиче заливне Коштовне каміння
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт дуже красивою і оригінальною закуски на Великдень. Яловиче заливне Коштовне каміння - гідний елемент вашого пасхального столу!
Як приготувати Говяжье заливне "коштовне каміння" :
1. Ставимо яловичину варитися на середньому вогні. Через хв 10-15 солимо і перчимо.
2. Яйця в шкаралупі ретельно промиваємо.
3. У верхній частині яйця робимо невелику дірочку і зливаємо жовток і білок.
4. Замочуємо желатин в 150 грамах прохолодної води і чекаємо, поки він розпуститься.
5. Коли крупинки желатину збільшаться, проціджуємо рідину через марлю.
6. Готовий яловичий бульйон також проціджуємо і тонкою цівкою вводимо в нього желатин.
7. Доводимо всю суміш до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо і охолоджуємо.
8. Заливаємо бульйон з желатином в ¼ частина кожної яєчної шкаралупи.
9. Вертикально ставимо яйця в холодильник і тримаємо там до застигання.
10. Нарізаємо яловичину кубиками.
11. Зверху на застигле желе укладаємо шматочки яловичини, листя петрушки і журавлину. Замість ягід можна використовувати консервований горошок, вареную морковь, зелень.
12. Заливаємо інгредієнти желе і поміщаємо страву знову в холодильник.
13. Тільки коли другий шар желе повністю застигне, акуратно знімаємо з страви шкаралупу і укладаємо заливні яйця на тарілку. 14. Прикрашаємо страву зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!
- М'ясний бульйон - 600 грам
- Варёная говядина- 250 грам
- Яйця - 12 штук
- Желатин - 25 грам
- Журавлина, Консервированная кукуруза или горошек- 25 штук
- Петрушка - - За смаком
- Варёная морковь- 1 штука (по бажанню)
1. Ставимо яловичину варитися на середньому вогні. Через хв 10-15 солимо і перчимо.
2. Яйця в шкаралупі ретельно промиваємо.
3. У верхній частині яйця робимо невелику дірочку і зливаємо жовток і білок.
4. Замочуємо желатин в 150 грамах прохолодної води і чекаємо, поки він розпуститься.
5. Коли крупинки желатину збільшаться, проціджуємо рідину через марлю.
6. Готовий яловичий бульйон також проціджуємо і тонкою цівкою вводимо в нього желатин.
7. Доводимо всю суміш до кипіння, але не кип'ятимо! Знімаємо і охолоджуємо.
8. Заливаємо бульйон з желатином в ¼ частина кожної яєчної шкаралупи.
9. Вертикально ставимо яйця в холодильник і тримаємо там до застигання.
10. Нарізаємо яловичину кубиками.
11. Зверху на застигле желе укладаємо шматочки яловичини, листя петрушки і журавлину. Замість ягід можна використовувати консервований горошок, вареную морковь, зелень.
12. Заливаємо інгредієнти желе і поміщаємо страву знову в холодильник.
13. Тільки коли другий шар желе повністю застигне, акуратно знімаємо з страви шкаралупу і укладаємо заливні яйця на тарілку. 14. Прикрашаємо страву зеленню і подаємо на стіл.
Смачного!