Ягідний соус для десертів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.
Поспішаю показати вам простий і зручний спосіб, як приготувати ягідний соус для десертів всього за якихось 20 хвилин. До випічці, чізкейк, морозиву та іншим вкусностям він ідеально підійде. Пробуйте!
Опис приготування:
Цей соус можна зварити не тільки зі свіжих, але і з заморожених ягід. Які саме ягоди використовувати? Абсолютно будь-які Полуниця, малина, лохина, чорниця - це тільки 1 з варіантів смакового поєднання. За бажанням в уже готовий проціджений соус перед подачею можна додати жменю свіжих ягід, буде дуже здорово.
- Цукор - 3/4 склянки
- Лимон - 1 штука
- Ягідний мікс - 1 кілограм
1. Ягоди вимийте і як слід обсушити.
2. Викладіть в сотейник, додайте сік і (по бажанню) цедру лимона, всипте цукор. Поставте на повільний вогонь.
3. provara 5-7 хвилин, помішуючи, поки не утвориться сироп.
4. Перекладіть в чашу блендера.
5. І подрібніть, щоб він став повністю однорідним.
6. Після рекомендую процідити ягідний соус для десертів. Остудіть і подавайте до столу.