Ягідний соус для десертів
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю показати вам простий і зручний спосіб, як приготувати ягідний соус для десертів всього за якихось 20 хвилин. До випічці, чізкейк, морозиву та іншим вкусностям він ідеально підійде. Пробуйте!
Цей соус можна зварити не тільки зі свіжих, але і з заморожених ягід. Які саме ягоди використовувати? Абсолютно будь-які Полуниця, малина, лохина, чорниця - це тільки 1 з варіантів смакового поєднання. За бажанням в уже готовий проціджений соус перед подачею можна додати жменю свіжих ягід, буде дуже здорово.
- Цукор - 3/4 склянки
- Лимон - 1 штука
- Ягідний мікс - 1 кілограм
1. Ягоди вимийте і як слід обсушити.
2. Викладіть в сотейник, додайте сік і (по бажанню) цедру лимона, всипте цукор. Поставте на повільний вогонь.
3. provara 5-7 хвилин, помішуючи, поки не утвориться сироп.
4. Перекладіть в чашу блендера.
5. І подрібніть, щоб він став повністю однорідним.
6. Після рекомендую процідити ягідний соус для десертів. Остудіть і подавайте до столу.