Рецепт Ягідний соус для десертів фото

Ягідний соус для десертів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня , Казахська кухня , Киргизька кухня
Ягоди
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На швидку руку
Солодке, Соуси

Поспішаю показати вам простий і зручний спосіб, як приготувати ягідний соус для десертів всього за якихось 20 хвилин. До випічці, чізкейк, морозиву та іншим вкусностям він ідеально підійде. Пробуйте!

Цей соус можна зварити не тільки зі свіжих, але і з заморожених ягід. Які саме ягоди використовувати? Абсолютно будь-які Полуниця, малина, лохина, чорниця - це тільки 1 з варіантів смакового поєднання. За бажанням в уже готовий проціджений соус перед подачею можна додати жменю свіжих ягід, буде дуже здорово.

  • Цукор - 3/4 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Ягідний мікс - 1 кілограм
ягідний соус для десертів - фото крок 1
1. Ягоди вимийте і як слід обсушити.
ягідний соус для десертів - фото крок 2
2. Викладіть в сотейник, додайте сік і (по бажанню) цедру лимона, всипте цукор. Поставте на повільний вогонь.
ягідний соус для десертів - фото крок 3
3. provara 5-7 хвилин, помішуючи, поки не утвориться сироп.
ягідний соус для десертів - фото крок 4
4. Перекладіть в чашу блендера.
ягідний соус для десертів - фото крок 5
5. І подрібніть, щоб він став повністю однорідним.
ягідний соус для десертів - фото крок 6
6. Після рекомендую процідити ягідний соус для десертів. Остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти