Ягідне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зберегти літні вітаміни і побалувати себе або дітей натуральним десертом? Хочу показати вам, як приготувати ягідне морозиво з мінімумом турбот в домашніх умовах. Запам'ятовуйте рецепт!
Для приготування такого ласощі рекомендую купити спеціальні формочки, буде дуже зручно. Втім, можна скористатися і будь-якими стаканчиками і дерев'яними паличками, наприклад. Основою в даному випадку буде полуниця, але ви можете взяти абсолютно будь-які ягоди в різних поєднаннях. Корисно, просто і дуже смачно!
- Полуниця - 500-700 грам
- Цукор - За смаком (по бажанню)
1. Ягоди вимийте, обсушити, видаліть хвостики.
2. Наріжте полуницю невеликими шматочками.
3. Викладіть в чашу блендера і подрібніть. Можна кілька скибочок полуниці відкласти. За смаком додайте в ягідне пюре цукор за бажанням. Якщо ягода добре зріла і солодка, можна обійтися і без цукру.
4. Розлийте по формах і акуратно вставте палички. Можна додати по шматочку полунички. Надішліть в морозилку на пару-трійку годин.
5. Після застигання акуратно дістаньте морозиво з формочок і можна пробувати.
Смачного!
Смачного!