Ягідне ПП-морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Смачне домашнє морозиво - легке, дієтичне і корисне ласощі для тих, хто дотримується правил правильного харчування. Задоволення і користі від такого морозива ви отримаєте ой як багато
В цьому десерті відмінно поєднуються ягоди і легкий знежирений йогурт, який можна замінити на кокосове молоко (його знадобиться трохи менше). Від такого морозива ви отримаєте задоволення і не будете підраховувати з кожної з'їденої ложечкою калорії. Якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися, вам буде цікаво як приготувати ягідне ПП-морозиво. Рецепт дуже простий, морозиво готується максимум за 10 хвилин. Правда, замерзає воно трохи довше, але ви ж почекаєте?
- Ягоди - 250-300 грам (заморожені)
- Йогурт - 250 грам
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Листя м'яти - 2-4 штук
Ягоди для приготування морозива можна брати будь-які: полуницю, суницю, смородину, вишню і так далі. Заморозьте ягоди перед тим, як почати приготування.
У чашу блендера викладаємо йогурт. У нас морозиво правильне, тому йогурт беремо знежирений. Додаємо ягоди, мед за смаком і листочки м'яти.
І починаємо перемелювати-перемішувати все на невеликій швидкості.
Коли ягоди повністю ізмельчат, включаємо швидкість побільше і як би збиваємо масу. Потім викладемо майбутнє морозиво в контейнер і відправимо в морозилку до замерзання.
І ось вже можна насолоджуватися смачним дієтичним десертом.