Рецепт Ягідне желе фото

Ягідне желе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Смородина , Червона смородина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найкраще ягідне желе готується з концентрованого соку (наприклад, з соку червоної смородини). Желе виходить не тільки дуже смачним, але і унікально корисним для зміцнення вашого імунітету.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати ягідне желе в домашніх умовах. Як відомо,

Червона смородина містять пектин, який потрібен для желирования. Гаряче желе буде схоже на сік, процес желирования настає відразу після охолодження. З кожним днем ​​желе буде стає все більш густим і еластичним. Хай щастить!

  • Червона смородина - 800 грам
  • Цукор - 800 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
ягідне желе - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
ягідне желе - фото крок 2
Видаліть гілочки зі смородини, ягоди ретельно промийте.
ягідне желе - фото крок 3
Перекладіть ягоди в каструлю, залийте їх холодною водою.
ягідне желе - фото крок 4
Кип'ятимо ягоди на середньому вогні 10 хвилин.
ягідне желе - фото крок 5
За допомогою марлі проціджуємо вміст каструлі.
ягідне желе - фото крок 6
Перемішуємо сік смородини з цукром. На середньому вогні кип'ятимо. Потім робимо вогонь мінімальним і варимо під кришкою ще 25 хвилин. Кількість желе повинно зменшиться в 3 рази.
ягідне желе - фото крок 7
Розливаємо желе по стерилізованим баночках і закриваємо кришками. Готово!

Схожі рецепти