Яєчня з літніми овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з овочами - чудовий смачний, ситний і корисний сніданок в літній період. Помідори, болгарський перець і кабачки служать хорошим доповненням до яєць. Блюдо готується дуже просто і швидко.
Немає нічого простіше, ніж приготувати яєчню глазунью. З цією справою впорається навіть початківець кулінар. А якщо додати літні овочі, то ваше блюдо стане не тільки смачним, але і корисним. Така яєчня буде швидким сніданком для всієї родини. Спочатку обсмажте овочі, після залийте їх яйцями і готово.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Кабачок помийте і наріжте довільно. У мене половинки гуртків. Викладіть в гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте кабачки протягом 5-6 хвилин з обох сторін до легкої золотистої скоринки. Болгарський перець наріжте соломкою і додайте до кабачків.
Помідор помийте і наріжте часточками. Викладіть в сковороду.
Яйця розбийте в сковороду, сіль за смаком.
Смажте яєчню на середньому вогні 6-7 хвилин до готовності.
Красива, смачна і корисна яєчня готова. Подавайте до столу гарячою.