Яєчня в авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Любителям експериментів на кухні пропоную цікавий варіант сніданку - яєчня в авокадо. Закуска виходить дуже незвичайної на смак і неймовірно апетитною і привабливою зовні. Мимо не пройти!
Для приготування яєчні в авокадо продуктів знадобиться зовсім мало: авокадо, яєчня і улюблені спеції. Одного авокадо вистачає на 2 порції яєчні. Ця страва готується дуже швидко, просто і виходить дуже корисним, тому що готується в духовці, а не на сковороді. Отже, далі дивіться мій рецепт, як приготувати яєчню в авокадо.
- Авокадо - 1 штука
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Авокадо промийте під проточною водою, розріжте навпіл уздовж і вийміть кісточку.
Покладіть половинки авокадо в форму для запікання. Вийміть ще трохи м'якоті в середині, щоб зробити поглиблення для яйця побільше. У кожне поглиблення розбийте яйце, посоліть і поперчіть за смаком.
Запікайте яєчню в авокадо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 10-15 хвилин. Запікати потрібно, поки білок не схопиться, я трохи перетримала, і у мене схопився і жовток. Але це навіть добре, так як я не дуже люблю рідкий жовток.
От і все, яєчня в авокадо готова. Подавайте її з коханим соусом і приємного апетиту!