Яєчня в авокадо (в духовці)
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна цікава варіація використання авокадо і яйця в одній страві. Хороший варіант для сніданку або перекусу, підійде навіть на роботі. Розповідаю, як приготувати яєчню в авокадо (в духовці).
Можете спробувати запекти яєчню в авокадо в мікрохвильовці, тоді стежте за часом. Якщо фрукт погано стоїть в формі або на деку, спробуйте трохи підрізати денце або встановіть авокадо на бублик. До яєчні додають бекон, сир, подрібнений помідор або перчик. Їжте блюдо відразу після приготування.
- Авокадо - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Бекон - 2 скибочки
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте авокадо і розріжте його на 2 частини. Ложкою вичистіть трохи м'якоть, щоб було місце для яйця, але не виколупувати до шкірки. Обсмажте трохи бекон.
2. Встановіть половинки на деко або в невелику форму, розбийте в кожну по яйцю, додайте шматочки бекону. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Запікайте авокадо в розігрітій до 210 градусів духовці протягом 15 хвилин. Подавайте блюдо відразу після приготування.