Рецепт Яєчня в авокадо (в духовці) фото

Яєчня в авокадо (в духовці)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фрукти , Яйця , Авокадо , Бекон
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Страви з начинкою , Яєчня
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Ще одна цікава варіація використання авокадо і яйця в одній страві. Хороший варіант для сніданку або перекусу, підійде навіть на роботі. Розповідаю, як приготувати яєчню в авокадо (в духовці).

Опис приготування:

Можете спробувати запекти яєчню в авокадо в мікрохвильовці, тоді стежте за часом. Якщо фрукт погано стоїть в формі або на деку, спробуйте трохи підрізати денце або встановіть авокадо на бублик. До яєчні додають бекон, сир, подрібнений помідор або перчик. Їжте блюдо відразу після приготування.

  • Авокадо - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Бекон - 2 скибочки
  • Сіль, перець - За смаком
яєчня в авокадо (в духовці) - фото крок 1
1. Вимийте авокадо і розріжте його на 2 частини. Ложкою вичистіть трохи м'якоть, щоб було місце для яйця, але не виколупувати до шкірки. Обсмажте трохи бекон.
яєчня в авокадо (в духовці) - фото крок 2
2. Встановіть половинки на деко або в невелику форму, розбийте в кожну по яйцю, додайте шматочки бекону. Посоліть і поперчіть за смаком.
яєчня в авокадо (в духовці) - фото крок 3
3. Запікайте авокадо в розігрітій до 210 градусів духовці протягом 15 хвилин. Подавайте блюдо відразу після приготування.

Схожі рецепти