Оригінальна яєчня в авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня - це смачний сніданок. Авокадо - це корисний сніданок. Пропоную поєднати між собою смачне і корисне. Оцініть і ви рецепт, як приготувати оригінальну яєчню в авокадо.
Мені зустрічалися рецепти приготування яєчні в скибочках томатів, в перці і навіть в хлібній скоринці. А ось яєчню в авокадо бачу вперше. До такої яєчні можна додати бекон, сир, зелень, сосиски, болгарський перець і інші овочі. Подавайте блюдо відразу після приготування.
- Авокадо - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте авокадо і розріжте його на 2 половинки, видаліть кісточку.
2. Відріжте у кожної половинки закруглену частину.
3. За допомогою звичайного склянки або кондитерського кільця виріжте м'якоть, щоб в отриманий отвір можна було розбити яйце.
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть підготовлену половинку авокадо, розбийте в отвір яйце. Обсмажуйте на середньому вогні. Як тільки зчепилося яйце, акуратно переверніть і обсмажуйте з іншого боку.
5. Перекладіть блюдо на тарілку, додайте сіль і мелений перець, подавайте відразу ж, прикрасивши зеленню.