Яєчня «серце»
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб приготувати вдома яєчню "серце" знадобляться формочки для печива у вигляді серця, духовку і улюблений (улюблена), кому таку яєчню власне і будемо готувати. Займе півгодини.
Як приготувати яєчню "серце"?
1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Хліб виріжте в форьме півмісяця і викладіть на дно формочки або сформуйте з м'якого хліба "чашечку" і розмістити його в фомочке, залишивши поглиблення для яйця. З одного боку (зовнішньої) змастіть хліб маслом.
3. Скибочки бекону обсмажте в сковороді на середньому вогні. Бекон повинен бути хрустким, а його форма - смужкою. Бекон смажиться приблизно хвилини 4-5.
4. Обсмажений бекон викладіть у форму з хлібом. У нас бекон буде своєрідною стрілою Амура, тому смужку бекону ложите навскіс.
5. Вбийте в поглиблення яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Випікайте яєчню "серце" в розігрітій духовці до готовності яйця, хвилин 15.
Яєчня "серце" готова!
Приємного апетиту і багато любові!
- Яйце - 1 штука
- Ферментний хліб - 1 скибочку
- Бекон - 1 скибочку
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Хліб виріжте в форьме півмісяця і викладіть на дно формочки або сформуйте з м'якого хліба "чашечку" і розмістити його в фомочке, залишивши поглиблення для яйця. З одного боку (зовнішньої) змастіть хліб маслом.
3. Скибочки бекону обсмажте в сковороді на середньому вогні. Бекон повинен бути хрустким, а його форма - смужкою. Бекон смажиться приблизно хвилини 4-5.
4. Обсмажений бекон викладіть у форму з хлібом. У нас бекон буде своєрідною стрілою Амура, тому смужку бекону ложите навскіс.
5. Вбийте в поглиблення яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Випікайте яєчню "серце" в розігрітій духовці до готовності яйця, хвилин 15.
Яєчня "серце" готова!
Приємного апетиту і багато любові!