Рецепт Яєчня «серце» фото

Яєчня «серце»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня

Для того, щоб приготувати вдома яєчню "серце" знадобляться формочки для печива у вигляді серця, духовку і улюблений (улюблена), кому таку яєчню власне і будемо готувати. Займе півгодини.

Як приготувати яєчню "серце"?

1. Розігрійте духовку до 180 градусів.

2. Хліб виріжте в форьме півмісяця і викладіть на дно формочки або сформуйте з м'якого хліба "чашечку" і розмістити його в фомочке, залишивши поглиблення для яйця. З одного боку (зовнішньої) змастіть хліб маслом.

3. Скибочки бекону обсмажте в сковороді на середньому вогні. Бекон повинен бути хрустким, а його форма - смужкою. Бекон смажиться приблизно хвилини 4-5.

4. Обсмажений бекон викладіть у форму з хлібом. У нас бекон буде своєрідною стрілою Амура, тому смужку бекону ложите навскіс.

5. Вбийте в поглиблення яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.

6. Випікайте яєчню "серце" в розігрітій духовці до готовності яйця, хвилин 15.

Яєчня "серце" готова!

Приємного апетиту і багато любові!

  • Яйце - 1 штука
  • Ферментний хліб - 1 скибочку
  • Бекон - 1 скибочку
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати яєчню "серце"?

1. Розігрійте духовку до 180 градусів.

2. Хліб виріжте в форьме півмісяця і викладіть на дно формочки або сформуйте з м'якого хліба "чашечку" і розмістити його в фомочке, залишивши поглиблення для яйця. З одного боку (зовнішньої) змастіть хліб маслом.

3. Скибочки бекону обсмажте в сковороді на середньому вогні. Бекон повинен бути хрустким, а його форма - смужкою. Бекон смажиться приблизно хвилини 4-5.

4. Обсмажений бекон викладіть у форму з хлібом. У нас бекон буде своєрідною стрілою Амура, тому смужку бекону ложите навскіс.

5. Вбийте в поглиблення яйце. Посоліть і поперчіть за смаком.

6. Випікайте яєчню "серце" в розігрітій духовці до готовності яйця, хвилин 15.

Яєчня "серце" готова!

Приємного апетиту і багато любові!

Схожі рецепти