Яєчна локшина зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати яєчну локшину з свининою та овочами? Ця страва традиційної китайської кухні, яка вам припаде до душі. Рецепт привезла з Шанхая, але не лякайтеся, продукти будуть знайомі.
Новий закордонний рецепт з давно знайомими нам інгредієнтами. Спробуйте відкрити це блюдо для себе по-новому. Ніжне м'ясо, соковиті овочі та неймовірно соковита яєчна локшина. Таке блюдо нікого не залишить байдужим. У моїй родині всі полюбили таку пікантну китайську їжу. Приємного вам апетиту!
- Свинина - 300 грам
- Локшина яєчна - 500 грам
- Пекінська капуста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Замаринуйте шматочки свинини в соєвому соусі з додаванням своїх улюблених спецій для маринаду. М'ясо відставте на 10 хвилин.
Поріжте пекінську капусту і зелену цибулю, залишаючи окремо білі частини. Так як вони товщі, ніж їх зелена частина, готуватися вони будуть довше. Часник наріжте тонкими слайсами.
Мариновану свинину відправте смажитися на розігріту з маслом сковорідку. Але весь маринад не виливайте, він нам ще знадобиться.
Через кілька хвилин в сковорідку відправте часник, білі частини капусти та цибулі і підсмажте 1 хвилину. Через встановлений час відправте зелені частини і готуйте ще 1 хвилину.
В окремій каструлі зваріть китайську локшину у воді, в яку додайте решту маринаду. Зварену локшину відправте в сковорідку з овочами і м'ясом і перемішайте.