Рецепт Яєчна локшина з овочами фото

Яєчна локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Локшина, Яєчна локшина
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті я відкрию секрет, як приготувати яєчну локшину з овочами. Я вирішила урізноманітнити дане блюдо додаванням креветок. Вийшла справжня екзотика! Пальчики оближеш!

Незаслужено яєчну локшину віднесли до розряду шкідливих продуктів. Однак все, хто розбирається в кулінарному мистецтві, знають, що від якісної локшини без зайвих добавок шкоди не буде. Зрозуміло, просто потрібно їсти її в міру і правильно готувати!

  • Локшина - 136 грам (яєчна)
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Креветки - 6 штук
  • Морква - 40 грам
  • Капуста білокачанна - 55 грам
  • Соєві паростки - 40 грам
  • Шпинат - 30 грам (китайський, свіжий)
  • Вода - 60 грам
  • Соус устричний - 1 Ст. Ложка
яєчна локшина з овочами - фото крок 1
Морквину чистимо і натираємо (з tёrke) тонкою соломкою. Шаткуємо капусту, ріжемо свіжий шпинат. Локшину варимо в окропі 3-4 хвилини. Яйце збиваємо і обсмажуємо.
яєчна локшина з овочами - фото крок 2
Креветки обсмажуємо в маслі буквально хвилину. Приправляємо роздавлений часник. Після закидаємо овочі. Обсмажуємо все ще протягом хвилини-двох. Заправляємо спеціями і сіллю.
яєчна локшина з овочами - фото крок 3
В нашу локшину додаємо друге яйце. Доливаємо соєвий соус, заважаємо. Постійно помішувати в процесі смаження. Стежимо, щоб локшина не підгоріла. Можна доливати воду по необхідності.
яєчна локшина з овочами - фото крок 4
Додаємо в локшину підсмажене яйце і соєві проростки. Перемішуємо все. Подаємо блюдо з устричним соусом. Смачного!

Схожі рецепти