Яєчна локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я відкрию секрет, як приготувати яєчну локшину з овочами. Я вирішила урізноманітнити дане блюдо додаванням креветок. Вийшла справжня екзотика! Пальчики оближеш!
Незаслужено яєчну локшину віднесли до розряду шкідливих продуктів. Однак все, хто розбирається в кулінарному мистецтві, знають, що від якісної локшини без зайвих добавок шкоди не буде. Зрозуміло, просто потрібно їсти її в міру і правильно готувати!
- Локшина - 136 грам (яєчна)
- Яйця курячі - 2 штуки
- Креветки - 6 штук
- Морква - 40 грам
- Капуста білокачанна - 55 грам
- Соєві паростки - 40 грам
- Шпинат - 30 грам (китайський, свіжий)
- Вода - 60 грам
- Соус устричний - 1 Ст. Ложка
Морквину чистимо і натираємо (з tёrke) тонкою соломкою. Шаткуємо капусту, ріжемо свіжий шпинат. Локшину варимо в окропі 3-4 хвилини. Яйце збиваємо і обсмажуємо.
Креветки обсмажуємо в маслі буквально хвилину. Приправляємо роздавлений часник. Після закидаємо овочі. Обсмажуємо все ще протягом хвилини-двох. Заправляємо спеціями і сіллю.
В нашу локшину додаємо друге яйце. Доливаємо соєвий соус, заважаємо. Постійно помішувати в процесі смаження. Стежимо, щоб локшина не підгоріла. Можна доливати воду по необхідності.
Додаємо в локшину підсмажене яйце і соєві проростки. Перемішуємо все. Подаємо блюдо з устричним соусом. Смачного!