Яєчна локшина з цибулею і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вареної яєчної локшини з луком-шалот і зеленню.
Це просте блюдо готується всього за кілька хвилин. Як зелені ви можете використовувати петрушку, кріп, Зелена цибуля, естрагон і т.Д. На вибір.
- Великих яєць - 7 штук
- Молока - 1/4 склянки
- Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
- Порт-salotų - 1 Ст. Ложка
- Зелений - 1 Ст. Ложка
1. Змішати борошно, яйця і молоко у великій мисці. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 годину або на ніч.
2. Підготувати миску з крижаною водою. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Встановити великий друшляк з отворами над каструлею. Залити 1/4 тесту в друшляк і продавити його через отвори гнучким шпателем. Варити локшину протягом 2-3 хвилин, потім помістити в крижану ванну. Продовжити з рештою тестом в 3 заходу.
3. Готову локшину перемішати з невеликою кількістю оливкової олії, щоб запобігти прилипання. Ви можете використовувати локшину відразу або поставити в холодильник на добу.
4. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати вершкове масло розтане, додати пару чашок локшини і обсмажити протягом декількох хвилин. Приправити сіллю і меленим перцем і продовжувати смажити до рум'яного кольору країв.
5. Додати подрібнену цибулю-шалот і смажити протягом 1 хвилини. Приправити м'ясо за смаком, зняти з вогню, перемішати з подрібненою зеленню і відразу ж подавати.