Яблуко під хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Я не пропускаю моменту запекти який-небудь корисний десерт. Зараз популярними стають варіанти без глютену. Вони так само доступні, як і борошняні вироби. Основою часто виступають вівсяні пластівці.
Рецепт вийшов чимось середнім між Гранола і пирогом. Тісто не замішується, а просто всі продукти потрібно з'єднати і покрити шаром начинку. Тому випічка вважається такою простою. І вам буде цікаво прочитати про те, як приготувати яблуко під хрусткою скоринкою з вівсяних пластівців і горіхів.
- Яблуко - 1 штука
- Вівсяні пластівці - 4 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 чайних ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Мигдаль - 45 грам
1. Яблуко наріжте тонкими часточками і викладіть в невелику форму для випічки в 2 шару.
2. Мигдаль ошпарьтеокропом, щоб очистити шкірку. Потім горіхи наріжте і змішайте з цукром і корицею.
3. Потім додайте олію і пластівці. Все перемішайте. Викладіть масу на яблуко.
4. Запор десерт 25 хвилин в духовці при 180 градусах. Приємного чаювання!