Рецепт Яблуко під хрусткою скоринкою фото

Яблуко під хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Яблука, Вівсянка, Крупи
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Без глютену
На полуденок, Для дітей, Від 3 років
Солодке, Десерти

Я не пропускаю моменту запекти який-небудь корисний десерт. Зараз популярними стають варіанти без глютену. Вони так само доступні, як і борошняні вироби. Основою часто виступають вівсяні пластівці.

Рецепт вийшов чимось середнім між Гранола і пирогом. Тісто не замішується, а просто всі продукти потрібно з'єднати і покрити шаром начинку. Тому випічка вважається такою простою. І вам буде цікаво прочитати про те, як приготувати яблуко під хрусткою скоринкою з вівсяних пластівців і горіхів.

  • Яблуко - 1 штука
  • Вівсяні пластівці - 4 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 45 грам
яблуко під хрусткою скоринкою - фото крок 1
1. Яблуко наріжте тонкими часточками і викладіть в невелику форму для випічки в 2 шару.
яблуко під хрусткою скоринкою - фото крок 2
2. Мигдаль ошпарьтеокропом, щоб очистити шкірку. Потім горіхи наріжте і змішайте з цукром і корицею.
яблуко під хрусткою скоринкою - фото крок 3
3. Потім додайте олію і пластівці. Все перемішайте. Викладіть масу на яблуко.
яблуко під хрусткою скоринкою - фото крок 4
4. Запор десерт 25 хвилин в духовці при 180 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти