Запечена риба під хрусткою скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную варіант для смачного, швидкого і корисного вечері або обіду. Ось, як приготувати запечену рибу під хрусткою скоринкою. Рибка виходить ніжною, соковитою, а корочка - хрусткою і ароматною.
Найлегший варіант, приготувати смачний і ситний вечеря - це запекти рибу. Спробуйте приготувати за цим рецептом, почастуєте своє улюблене сімейство половинку і отримаєте заслужені компліменти. Арахіс додасть страві не тільки хрускіт, але і ароматну пікантність скоринці. Приємних вам клопоту на кухні!
- Піленгаса - 2-3 штук (тушка б / голови - 25-30см)
- Крем - 100 грам
- Лимонний сік - 1 штука (сік 1 лимона)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Пластівці вівсяні "геркулес" - 3 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Арахіс - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок (петрушка, цибуля зелена)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Духовку розігрійте до 200 ° C. Свіжу рибу очистіть від луски, видаліть плавники, попатраєте, промийте під холодною водою і обсушити. Якщо берете вже очищений арахіс, то промийте його у воді і просушіть. Пластівці злегка перетріть рукою.
Сметану, сіль і лимонний сік перемішайте.
Горіхи обсмажте на сухій сковороді до рум'яності, остудіть, подрібніть за допомогою качалки або ножа.
Зелень дрібно наріжте, змішайте з вівсяними пластівцями, панірувальними сухарями, подрібненим арахісом.
Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї рибу. Змастіть сметаною сумішшю.
Посипте сумішшю для панірування. Поставте запікатися в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Скоринка повинна стати рум'яною.
Подавайте з улюбленим гарніром, свіжими овочами і часточкою лимона.
Смачного!
Смачного!