Яблучно-молочні квадратики
(покроковий рецепт з фото)
Цей десерт-пиріг дуже сподобається дітям. Яблучний пиріг - класика випічки! Цей пиріг готується дуже просто і швидко, а виходить ніжним і з хрусткою цукрової скоринкою. Раджу приготувати.
Дуже раджу всім приготувати цей яблучно-молочний десерт. Чому квадратики? По суті, це яблучний пиріг, нарізаний на квадрати. Але можна подати цей десерт і як цілого пирога. Прекрасно буде додати сюди корицю, якщо ви її любите. Одна уязик: яблука треба нарізати дуже-дуже тонкими скибочками.
- Яблуко - 6 штук
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Цукор - 120 грам(100 г. В тісто і 20 г. На посипання)
- Куряче яйце - 4 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком
1. З'єднайте сухі інгредієнти.
2. Додайте яйця.
3. Додайте молоко і все перемішайте. Тісто буде рідким.
4. Яблука почистіть і наріжте тонкими скибочками.
5. Додайте яблука в тісто і перемішайте.
6. Форму змастіть маслом, вилийте в неї тісто з яблуками.
7. Посипте зверху цукром.
8. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 1 годину.
9. Охолодіть і наріжте на квадрати. Смачного!