Яблучний мус для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Діти квіти життя, тому для них потрібно все найкраще. Овочі та фрукти для приготування дитячих страв повинні бути стиглими і якісними. Розповім, як приготувати яблучний мус для дітей.
Для приготування такого мусу можна використовувати яблука, які втратили свій зовнішній вигляд і вже не годяться для випічки або для частування (тільки не гнилі). Мус виходить легким і повітряним. У нього ніжна текстура і приємний смак. Розповім, як приготувати яблучний мус для дітей.
- Яблука - 650 грам
- Вода - 650 мілілітрів
- Цукровий пісок - 5 Ст. Ложок
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Лимонна кислота - За смаком
1. Яблука вимийте і очистіть від шкірки, насіння, після цього наріжте їх великими шматками і складіть в каструлю. Влийте воду, додайте цукровий пісок і лимонну кислоту (якщо потрібно).
2. Каструлю з яблуками відправляєте на вогонь і доводите до кипіння, після цього варіть на середньому вогні до того, як фрукти розваряться (близько 5-10 хвилин).
3. Прибираєте каструлю з вогню, блендером перебиває вміст в пюре, після цього всипати по столовій ложці манки і кожен раз гарненько перемішуєте.
4. Після того як ввели всю манку, повертаєте каструлю на вогонь, після закипання варіть 3-5 хвилин.
5. Приберіть каструлю з вогню, остудіть, після цього збийте міксером до утворення пишної маси (робіть це при швидкому охолодженні). Переливає мус в контейнер і відправляєте в холодильник до повного охолодження.
6. Остиглий мус перекладаєте в стакан або будь-яку іншу посуд для подачі. Смачного!