Рецепт Яблучний мус фото

Яблучний мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Яблучний мус готується дуже просто і швидко. До того ж, блюдо виходить бюджетним. Раджу приготувати мус із зелених яблук - у нього приголомшливий смак. Для мусу нам знадобиться також желатин.

Опис приготування:

Як приготувати яблучний мус?

1. Яблука промийте, очистіть від шкірки і розрізати на часточки. Виріжте серцевину.

2. У каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть часточки яблук. Варіть до м'якості яблук. На це піде хвилин 10-15.

3. Зварені яблука витягніть з води дірявої ложкою і розімніть їх в пюре або пропустіть через сито в миску.

4. У воду, де варилися яблука, додайте цукор і заважайте до його розчинення.

5. У холодній воді на хвилин 5 замочіть желатин.

6. Через 5 хвилин додайте желатин в сироп, по листку.

7. Сироп з желатином введіть в яблучне пюре. Додайте ванілін і перемішайте.

8. Нехай мус трохи охолоне. Потім збийте його міксером.

9. Готовий яблучний мус викладіть по креманкам, остудіть і подавайте.

Яблучний мус готовий!

Смачного!


  • Яблука - 250-300 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Желатин, листочки - 6 штук
  • Ванілін - 1-2 Щепоток
Як приготувати яблучний мус?

1. Яблука промийте, очистіть від шкірки і розрізати на часточки. Виріжте серцевину.

2. У каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть часточки яблук. Варіть до м'якості яблук. На це піде хвилин 10-15.

3. Зварені яблука витягніть з води дірявої ложкою і розімніть їх в пюре або пропустіть через сито в миску.

4. У воду, де варилися яблука, додайте цукор і заважайте до його розчинення.

5. У холодній воді на хвилин 5 замочіть желатин.

6. Через 5 хвилин додайте желатин в сироп, по листку.

7. Сироп з желатином введіть в яблучне пюре. Додайте ванілін і перемішайте.

8. Нехай мус трохи охолоне. Потім збийте його міксером.

9. Готовий яблучний мус викладіть по креманкам, остудіть і подавайте.

Яблучний мус готовий!

Смачного!

Схожі рецепти