Банановий мус
(покроковий рецепт з фото)
Банановий мус - креязикай десерт на кожен день. Готується він за допомогою блендера. Такий мус можна з'їсти не тільки після вечері, але і на сніданок або полуденок. На основі десерт - стиглий банан і йогурт.
Банановий мус - відмінний десерт, який можна готувати цілий рік. Він підходить і тим, хто любить солодке, але піклується про фігуру. К тому, жовтий колір банана налаштовує на позитивний лад.
- Банан - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Цукор або мед - 4 чайних ложки
- Ванілін - 1-2 Щепоток
- Йогурт - 1 Склянка
1. У блендер покладіть очищений банан, додайте цукор або мед, ванілін і молоко.
2. Збивайте на високій швидкості протягом 15 секунд.
3. Перелийте банановий мус в сервировочную креманку і додайте йогурт.
4. Остудіть банановий мус в холодильнику.
5. Прикрасьте банановий мус кружечками банана і подавайте. Смачного!