Рецепт Брусничний мус фото

Брусничний мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Брусниця
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Десерти, Мус

Рецепт приготування брусничного мусу дуже простий, а десерт подобається і дорослим, і дітям. Яскравий ягідний смак, підкреслений ніжним вершковим акцентом. Корисно, смачно і низкокалорийно!

Цей простий рецепт брусничного мусу сподобається всім любителям здорових і смачних сніданків. Я люблю, щоб мус був рідкісним, тому молока у мене багато. Але, якщо ви хочете мус є ложечкою, додайте менше молока, більше сиру і вівсянки, поставте готовий мус в холодильник, щоб він замерз і став густішим. Бажаю удачі!

  • Брусниця - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Вівсяні пластівці - 50 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Молоко - 60 мілілітрів
брусничний мус - фото крок 1
1. У блендері подрібнити сир, вівсяні пластівці і цукор.
брусничний мус - фото крок 2
2. Потім додамо молоко і брусницю. Збиваємо до однорідності і розливаємо по склянках.
брусничний мус - фото крок 3
3. Готово!

Схожі рецепти