Брусничний мус
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування брусничного мусу дуже простий, а десерт подобається і дорослим, і дітям. Яскравий ягідний смак, підкреслений ніжним вершковим акцентом. Корисно, смачно і низкокалорийно!
Цей простий рецепт брусничного мусу сподобається всім любителям здорових і смачних сніданків. Я люблю, щоб мус був рідкісним, тому молока у мене багато. Але, якщо ви хочете мус є ложечкою, додайте менше молока, більше сиру і вівсянки, поставте готовий мус в холодильник, щоб він замерз і став густішим. Бажаю удачі!
- Брусниця - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Вівсяні пластівці - 50 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Молоко - 60 мілілітрів
1. У блендері подрібнити сир, вівсяні пластівці і цукор.
2. Потім додамо молоко і брусницю. Збиваємо до однорідності і розливаємо по склянках.
3. Готово!