Яблучний десерт з вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченого десерту з яблук, цукру, печива, orexov Pekan, вівсяних пластівців, кориці, імбиру і мускатного горіха.
Хрусткий яблучний десерт з горіхами і вівсяними пластівцями зачарує вас своїм пряним ароматом.
- Яблука - 4 штуки
- Цукру - 1/4 склянки
- Борошна - 1/4 склянки
- Кукурудзяного крохмалю - 1 Чайна ложка
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
- Вівсяних пластівців - 1/4 склянки
- orexov Pekan - 1/4 склянки
- Кориці - 1 Чайна ложка
- Імбиру - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Паличка вершкового масла - 1 штука
1. Розігріти духовку при температурі 180 градусів. Яблука очистити від шкірки, серцевини і нарізати скибочками. Вершкове масло охолодити і нарізати кубиками. У великій мисці об'єднати яблука, 1/4 склянки цукру, 1/4 склянки борошна, 1 чайну ложку крохмалю і лимонний сік, добре перемішати.
2. Викласти яблучну суміш в скляну форму для випічки. Випікати в духовці 40 хвилин.
3. Тим часом додати крекери в кухонний комбайн і подрібнити до консистенції крупної крихти, щоб вийшло приблизно близько 3/4 чашки крихт. У мисці об'єднати крихти, вівсяні пластівці, горіхи Пекан, коричневий цукор, корицю, імбир, мускатний горіх і сіль в середній мисці.
4. Додати вершкове масло, перемішати суміш пальцями.
5. Посипати отриманою сумішшю запечені яблука і випікати ще 15-20 хвилин, поки яблучна начинка не почне вирувати. Накрити фольгою, якщо верхівка коричневою занадто швидко.
6. Дати десерту охолонути протягом приблизно 10 хвилин і подавати.