Рецепт Яблучний крамбл з вівсяними пластівцями фото

Яблучний крамбл з вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Яблука , Вівсянка , Крупи , Горіхи , Грецькі горіхи
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Крамбл, напевно, один з найпростіших видів пирога. Не потрібно замішувати тісто, наполягати його і віддають перевагу катанню. Також начинка не вимагає тривалої підготовки. Все так і є в цьому рецепті. Перевірте!

Опис приготування:

Я з вами поділюся класичної варіацією цієї випічки, яку готували в минулих століттях. У ній багато спецій, які просто грають у роті. Прочитайте про те, як приготувати яблучний крамбл з вівсяними пластівцями. Начинка буде соковитою і м'якою, і крихта зверху - хрусткою. Подавайте з пирогом кульку ванільного морозива.

  • Яблуко - 6 штук
  • Цукор білий - 3 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 135 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Волоський горіх - 150 грам
  • Вівсяні пластівці - 90 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Запашний перець мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
  • Гвоздика мелена - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
яблучний крамбл з вівсяними пластівцями - фото крок 1
1. Яблука наріжте часточками. Потім змішайте їх з мускатним горіхом, 3 ст. Ложками білого і коричневого цукру, корицею (0, 5 немає. Ложки), гвоздикою, перцем і ваніліном.
яблучний крамбл з вівсяними пластівцями - фото крок 2
2. Тепер займіться тестом. Подрібніть в крихту пластівці з цукром, що залишився, маслом, корицею, сіллю і борошном.
яблучний крамбл з вівсяними пластівцями - фото крок 3
3. Добре перемішавши яблука зі спеціями, викладіть їх в прямокутну форму для випічки.
яблучний крамбл з вівсяними пластівцями - фото крок 4
4. Зверху засипте тісто.
яблучний крамбл з вівсяними пластівцями - фото крок 5
5. Запікайте крамбл протягом 1 годин 180 градусах в духовці. Подавайте випічку в теплому вигляді. Приємного чаювання!

Схожі рецепти