Яблучний крамбл з вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл, напевно, один з найпростіших видів пирога. Не потрібно замішувати тісто, наполягати його і віддають перевагу катанню. Також начинка не вимагає тривалої підготовки. Все так і є в цьому рецепті. Перевірте!
Я з вами поділюся класичної варіацією цієї випічки, яку готували в минулих століттях. У ній багато спецій, які просто грають у роті. Прочитайте про те, як приготувати яблучний крамбл з вівсяними пластівцями. Начинка буде соковитою і м'якою, і крихта зверху - хрусткою. Подавайте з пирогом кульку ванільного морозива.
- Яблуко - 6 штук
- Цукор білий - 3 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 135 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Волоський горіх - 150 грам
- Вівсяні пластівці - 90 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Запашний перець мелений - 0, 25 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
- Гвоздика мелена - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
1. Яблука наріжте часточками. Потім змішайте їх з мускатним горіхом, 3 ст. Ложками білого і коричневого цукру, корицею (0, 5 немає. Ложки), гвоздикою, перцем і ваніліном.
2. Тепер займіться тестом. Подрібніть в крихту пластівці з цукром, що залишився, маслом, корицею, сіллю і борошном.
3. Добре перемішавши яблука зі спеціями, викладіть їх в прямокутну форму для випічки.
4. Зверху засипте тісто.
5. Запікайте крамбл протягом 1 годин 180 градусах в духовці. Подавайте випічку в теплому вигляді. Приємного чаювання!