Крамбл з яблуками і вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Класичний крамбл робиться з крихтами з пісочного тіста, але я пропоную вам незвичайний крамбл з яблуками і вівсяними пластівцями. Так і корисніше, і смачніше.
Крамбл з яблуками і вівсяними пластівцями - корисний десерт. Можете приготувати його про запас, з вечора, і з'їсти на сніданок. Він хороший як і з гарячими яблуками, тільки з духовки, так і остиглий. Сирі вівсяні пластівці часто використовуються в висівках, пластівцях на сніданок, ось і крамбл робиться з сирими вівсяними пластівцями, повітряними і смачними. Приділіть трохи часу для десерту. Рецепт приготування крамбль з яблуками і вівсяними пластівцями з фото для вас.
- Яблука - 1 кілограм
- Цукор - 70-80 грам
- Мелена кориця - 1 Чайна ложка
- Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вівсяні пластівці - 150-200 грам
Очистіть яблука від шкірки, виріжте серединки, наріжте яблука рівними шматочками. Змастіть форму для випікання оливковою олією, викладіть яблука, посипте їх корицею і випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці близько 25 хвилин.
Змішайте в чашці вівсяні пластівці, мелений мускатний горіх і цукор. Полийте соком лимона і ще раз перемішайте.
Готові запечені соковиті яблука викладіть до вівсяним пластівців і змішайте весь десерт. Подавайте до столу. Можете зі збитими вершками або з морозивом. Деякі їдять просто так, дуже смачно.