Яблучні тости на сніданок 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ранок - це той час доби, коли потрібно все встигнути за короткий час. Стільки турбот, що іноді навіть поїсти забуваєш, не те що готувати. На такий випадок потрібно мати парочку швидких рецептів.
І ви можете ознайомитися з моїм одним з улюблених варіантів. Прочитайте, як приготувати яблучні тости на сніданок. Цей перекус дуже люблять мої діти. Спробуйте в якості начинки різні фрукти. Наприклад, дуже доречно буде виглядати груша або манго, а з ягід - полуниця. Запам'ятовуйте таке просте і швидке блюдо, яке може вас виручити не раз! 
- Молоко - 50 мілілітрів
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Яблуко - 2 штуки
 - Булочка для гамбургера - 2 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Мед - 1 Ст. Ложка
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 

Яблука помийте. Видаліть шкірку, насіння і серцевину. Наріжте четвертинками, а потім кубиками.

Розігрійте вершкове масло. Обсмажте в ньому яблука до м'якості. Коли вони стануть м'якими, додайте корицю. Готуйте ще 5 хвилин.

А в кінці влийте мед і перемішайте.

У мисці збийте молоко з дрібкою солі і яйцем.

Умочіть булочки, попередньо розрізавши їх уздовж навпіл, в молочну суміш. І обсмажте тости в олії до золотистої скоринки з двох сторін.

Подавайте тости, поклавши зверху яблучну суміш. Приємного сніданку!