Яблучні тости на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Ранок - це той час доби, коли потрібно все встигнути за короткий час. Стільки турбот, що іноді навіть поїсти забуваєш, не те що готувати. На такий випадок потрібно мати парочку швидких рецептів.
Опис приготування:
І ви можете ознайомитися з моїм одним з улюблених варіантів. Прочитайте, як приготувати яблучні тости на сніданок. Цей перекус дуже люблять мої діти. Спробуйте в якості начинки різні фрукти. Наприклад, дуже доречно буде виглядати груша або манго, а з ягід - полуниця. Запам'ятовуйте таке просте і швидке блюдо, яке може вас виручити не раз!
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Булочка для гамбургера - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Яблука помийте. Видаліть шкірку, насіння і серцевину. Наріжте четвертинками, а потім кубиками.
Розігрійте вершкове масло. Обсмажте в ньому яблука до м'якості. Коли вони стануть м'якими, додайте корицю. Готуйте ще 5 хвилин.
А в кінці влийте мед і перемішайте.
У мисці збийте молоко з дрібкою солі і яйцем.
Умочіть булочки, попередньо розрізавши їх уздовж навпіл, в молочну суміш. І обсмажте тости в олії до золотистої скоринки з двох сторін.
Подавайте тости, поклавши зверху яблучну суміш. Приємного сніданку!