Рецепт Волован з печінкою тріски фото

Волован з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік
Випічка, Волован

Сніданок, яку придумали у Франції, стала дуже популярною у всьому світі. Готуються воловани швидко і прекрасно підходять для фуршетів.

Волован - це дуже зручна і смачна кошик, в яку можна покласти будь-яку начинку. Волован - це прикраса будь-якого святкового столу. Всім знайома печінка тріски, яку можна використовувати в якості начинки для волованов, набуває абсолютно новий вишуканий смак. Пропоную вашій увазі рецепт приготування волованов з печінкою тріски. Готувати їх досить просто, та й часу на готування піде не так вже й багато. Самі воловани ви можете спекти заздалегідь, для 2-3 дня до свята, і зберігати їх в пакеті. А перед подачею на стіл злегка підсушить в гарячій духовці і наповнити салатом. Сподіваюся, що рецепт волованов з печінкою тріски з фото допоможе вам в готуванні. Отже, приступаємо.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Печінка тріски - 200 грам
  • Яйця варені - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 30 грам
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
волован з печінкою тріски - фото крок 1
Розморожуємо готове листкове тісто і злегка розгортає. Товщина тесту повинна бути 3-4 мм.
волован з печінкою тріски - фото крок 2
За допомогою склянки вирізаємо кола з тіста. У половини кіл вирізаємо серединку, виходять кільця.
волован з печінкою тріски - фото крок 3
Деко, на якому будемо випікати воловани, скроплюємо водой.Викладиваем кола з тіста на деко, змащуємо краю водою або білком і викладиваемна них зверху кола з тіста. Серединку проколюємо виделкою.
волован з печінкою тріски - фото крок 4
Випікаємо воловани в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до золотистого кольору.
волован з печінкою тріски - фото крок 5
Для начинки нарізаємо варені яйця, зелена цибуля і печінка тріски. Змішуємо майонез з гірчицею і заправляємо начинку. Заповнюємо вийшла начинкою остиглі воловани.

Схожі рецепти