Волован з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок, яку придумали у Франції, стала дуже популярною у всьому світі. Готуються воловани швидко і прекрасно підходять для фуршетів.
Волован - це дуже зручна і смачна кошик, в яку можна покласти будь-яку начинку. Волован - це прикраса будь-якого святкового столу. Всім знайома печінка тріски, яку можна використовувати в якості начинки для волованов, набуває абсолютно новий вишуканий смак. Пропоную вашій увазі рецепт приготування волованов з печінкою тріски. Готувати їх досить просто, та й часу на готування піде не так вже й багато. Самі воловани ви можете спекти заздалегідь, для 2-3 дня до свята, і зберігати їх в пакеті. А перед подачею на стіл злегка підсушить в гарячій духовці і наповнити салатом. Сподіваюся, що рецепт волованов з печінкою тріски з фото допоможе вам в готуванні. Отже, приступаємо.
- Листкове тісто - 500 грам
- Печінка тріски - 200 грам
- Яйця варені - 2 штуки
- Цибуля зелена - 30 грам
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки