Рецепт Вишневий чізкейк в бокалі фото

Вишневий чізкейк в бокалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Згущене молоко , Вишня
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 18
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Як приготувати вишневий чізкейк в келиху без випічки? Мій рецепт дозволить приготувати гарний і смачний десерт з вишнею за мотивами багатьма улюбленого чизкейка.

Опис приготування:

Чізкейк без випічки на сьогоднішній день найвідоміший в світі американський десерт! неймовірної краси, з легкої пісочної основою, з пухнастою, ніжною сирно-вершковою начинкою і ягодами. Цей десерт на той випадок, якщо несподівано нагрянуть гості. З ним не потрібно довго возитися, випікати пісочну основу і т.Д. Все що потрібно для його приготування, вершки, вершковий сир в холодильнику, пачка будь-якого, бажано смачного печива, в даному випадку шоколадне і фрукти або ягоди за смаком.

  • Вишня - 400 грам
  • Вершковий сир - 230 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Печиво - 100 грам
  • Рідкий мед - 1/4 склянки
  • Коньяк - 1/4 склянки
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 1
1. Змішайте вишню і мед в середній каструлі і приготуйте її на середньому вогні до закипання. Після додайте коньяк і кип'ятіть 2 хвилини.
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 2
2. Додайте масло, лимонний сік, видавлений з 1/2 лимона і кукурудзяний крохмаль. Продовжуйте готувати протягом 2-3 хвилин.
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 3
3. У сухий і чистої місткості збийте міксером сир і згущене молоко до пишного і повітряного стану.
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 4
4. Вишневий соус зніміть з вогню, залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 5
5. Печиво помістіть в зіп-пакет і подрібніть його в крихту.
вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 6
6. На дно келиха викладайте крихту печива, зверху вершкову масу і завершальним шаром - вишневий соус. Прикрасьте десерт за бажанням мигдальними пелюстками. Охолодіть десерт протягом 10 хвилин в холодильнику перед подачею. Приємного!

Схожі рецепти