Вишневий чізкейк в бокалі
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати вишневий чізкейк в келиху без випічки? Мій рецепт дозволить приготувати гарний і смачний десерт з вишнею за мотивами багатьма улюбленого чизкейка.
Чізкейк без випічки на сьогоднішній день найвідоміший в світі американський десерт! неймовірної краси, з легкої пісочної основою, з пухнастою, ніжною сирно-вершковою начинкою і ягодами. Цей десерт на той випадок, якщо несподівано нагрянуть гості. З ним не потрібно довго возитися, випікати пісочну основу і т.Д. Все що потрібно для його приготування, вершки, вершковий сир в холодильнику, пачка будь-якого, бажано смачного печива, в даному випадку шоколадне і фрукти або ягоди за смаком.
- Вишня - 400 грам
- Вершковий сир - 230 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Згущене молоко - 400 грам
- Печиво - 100 грам
- Рідкий мед - 1/4 склянки
- Коньяк - 1/4 склянки
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509939.webp)
1. Змішайте вишню і мед в середній каструлі і приготуйте її на середньому вогні до закипання. Після додайте коньяк і кип'ятіть 2 хвилини.
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509940.webp)
2. Додайте масло, лимонний сік, видавлений з 1/2 лимона і кукурудзяний крохмаль. Продовжуйте готувати протягом 2-3 хвилин.
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509941.webp)
3. У сухий і чистої місткості збийте міксером сир і згущене молоко до пишного і повітряного стану.
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509942.webp)
4. Вишневий соус зніміть з вогню, залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509943.webp)
5. Печиво помістіть в зіп-пакет і подрібніть його в крихту.
![вишневий чізкейк в бокалі - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/vishnevii_chizkeik_v_bokale-509944.webp)
6. На дно келиха викладайте крихту печива, зверху вершкову масу і завершальним шаром - вишневий соус. Прикрасьте десерт за бажанням мигдальними пелюстками. Охолодіть десерт протягом 10 хвилин в холодильнику перед подачею. Приємного!