Салат в бокалі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу представити вашій увазі швидкий і корисний салатик. Подавати такий салат рекомендую в бокалі. Виглядає приголомшливо!
Будь-салат можна подати оригінальним способом. Келихи є у кожного. Використовуючи цю скляний посуд, ви в одну мить перетворите буденний салат в шикарне блюдо. Прикрасьте салат зеленню.
- Капуста білокачанна - 400 грам
- Язик відварний - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і чорний мелений перець - 1 грам
- Цукор - 3 грами
- Цибуля, зелень - 10 грам
Капусту білокачанну нашаткувати гострим ножем тонко.
До капусти додати щипки солі, перцю і трохи цукру. Пом'яти капусту руками.
Відварний язик нарізати соломкою. Яловичий язик або свинячий - не має значення.
Відварний язик нарізати соломкою. Яловичий язик або свинячий - не має значення.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Можна додати ще трохи зелені інших видів. У салатник складаємо капусту, язик і зелень.
Заправте салат оливковою олією і перемішайте. Розкладіть по келихах. Прикрасьте і подайте до столу. Намагайтеся не забруднити краю келиха, щоб потім, перед подачею, не довелося все виправляти, витираючи скло.