Вишневий чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Насправді, дуже простий у приготуванні і смачний десерт. Популярність у цієї страви дуже велика по всьому світу. Чізкейк - легкий, повітряний, виглядає дуже красиво і апетитно!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування вишневого чизкейка без випічки. Приготування чізкейку - процес трохи трудомісткий, але це того варте! Ваші гості будуть приємно здивовані, його ніжним смаком і приємним молочним ароматом. Обов'язково приготуйте це чудо кулінарії! хай щастить!
- Печиво бісквітне - 250 грам
- Вершкове масло - 130 грам
- Цукор - 150 грам
- Вода - 125 мілілітрів
- Желатин - 15 грам
- Яйця - 6 штук
- Лимон - 1 штука
- Сир Філадельфія - 500 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Вишні - За смаком (у власному соку)
Печиво подрібнюємо за допомогою блендера.
Подрібнене печиво змішайте з розтопленим вершковим маслом.
Виходить однорідна густа маса.
Кладемо печиво в форму і утрамбовуємо, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Ставимо замерзати в холодильник.
На дрібному вогні розчиніть цукор в 80 мл води.
Доведіть до кипіння, прокип'ятіть ще хвилину і зніміть з вогню.
Тим часом збиваємо яєчні жовтки.
Вливаємо сироп, постійно збиваючи. Поки маса не охолоне.
У процесі збивання маса стане схожою на крем і посвітлішає.
У воді, що залишилася розведіть желатин.
Сир Філадельфія змішайте з цедрою лимона / лайма.
Додайте желатин і збийте до однорідної маси.
Сирну масу з'єднайте з жовткова.
В окремій ємності вершки збиваємо до м'яких піків.
Додайте вершки до раніше приготовленої масі і акуратно перемішайте силіконовою лопаткою до однорідного стану.
Вливаємо масу в форму для чізкейку прямо на корж.
Зверху накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 5-6 годин, а найкраще на всю ніч.
Готовий чізкейк прикрасьте на свій розсуд. Я прикрасив консервованої вишнею у власному соку, а бортик зробив зі збитих вершків. Смачного!