Вишневий торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Я так думаю, що одного разу приготував цей чудовий вишневий торт без випічки в домашніх умовах, ви полюбите цей десерт назавжди! Адже смак відмінний, вид святковий, а готувати просто!
Я думаю, що навіть по фінальному фото стає зрозуміло, що цей рецепт приготування вишневого торта без випічки по своїй красі і смаковими якостями нітрохи не поступається запеченим тортам. Так що настійно рекомендую дізнатися, як приготувати вишневий торт без випічки і створити своє маленьке кулінарне диво!
- Сир - 500 грам
- Крем - 500 грам
- Вишня - 500 грам
- Цукор - 500 грам
- Печиво цукрове - 200 грам
- Олія - 100 грам
- Желатин - 50 грам
- Желе вишневе - 1 штука(1 пакетик)
1. Підготуємо інгредієнти. Желатин замочуємо приблизно в 400 мл води. Ми залишаємо розбухати. Печиво подрібнити в крихту, а з вишень дістанемо кісточки.
2. Масло розтоплюємо і змішуємо з крихтою від печива. Формуємо корж і кладемо на дно форми.
3. Желе робимо, як написано на упаковці. Залишимо охолонути. Робимо крем - сметану, з сиром і цукром збиваємо, а потім вливаємо желатин і теж збиваємо.
4. Половину вишень подрібнити в блендері до стану пюре.
5. Вливаємо до крему, перемішаємо, заливаємо корж зверху. Нехай стоїть в холодильнику, поки верхівка "схопиться" .
6. Торт дістаємо, прикрашаємо залишилися вишнями і заливаємо підготовленим фруктовим желе. Відправимо застигати в холодильник. Готово!