Вірменський тжвжік
(покроковий рецепт з фото)
Тжвжик - блюдо вірменської кухні, яке готують з субпродуктів. Просто, ситно і дуже смачно. Обов'язково сподобається всім, хто любить страви з соусом.
Приготуйте це чудове блюдо з найдоступніших продуктів, яке можна подати і на святковий стіл. Ніжна куряча печінка, сердечка і шлунки в чудовому, ароматному соусі з імбиром і часником. На гарнір добре підійде картопляне пюре, макарони, гречана каша, овочеві салати.
- Курячі шлунки - 300 грам
- Куряча печінка - 300 грам
- Курячі сердечка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Часник - 2-3 зубчики
- Вершкове масло - 20 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Корінь імбиру - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Курячі шлунки посоліть, видаліть жир, жовті плівки, якщо вони є і зваріть до м'якості протягом 40-50 хвилин. Викладіть в сковороду.
У курячих сердечок обріжте жир, судини і видаліть згустки крові. Добре помийте і також відваріть до готовності протягом 20-25 хвилин. Додайте до шлунків в сковороду.
Kurinuyu pechenku Допомога, видаліть протоки і жир, розріжте на шматочки. Викладіть в сковороду.
Налийте соняшникову олію і обсмажте на невеликому вогні протягом 10-12 хвилин, перемішуючи.
У сковороду з шлунками і сердечками додайте нарізану цибулю. Налийте соняшникову олію. Накрийте кришкою і тушкуйте, періодично перемішуючи, до м'якості цибулі.
Додайте в сковороду смажену курячу печінку, шматочок вершкового масла, подрібнений імбир і томатну пасту, яку можна замінити двома свіжими, великими помідорами. Наливати 200 мл води, перемішайте.
Посоліть і поперчіть за смаком. Гасіть тжвжік під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. В кінці додайте подрібнений часник і перемішайте.
Тжвжік з курячих субпродуктів готовий. Подавайте з будь-яким гарніром.