Відбивні з телятини соковиті
(покроковий рецепт з фото)
Хочете на вечерю соковиті, ароматні й хрусткі відбивні з телятини? Скористайтеся даними рецептом і приготуйте це чудове блюдо, витративши менше години часу! Гарнір може бути будь-яким.
Перед вами - простий рецепт приготування відбивних з телятини соковитих. Я готував відбивні зі свинини і яловичини, але з телячим м'ясом виходить найкраще. Воно дійсно виходить дуже соковитим, м'яким і неймовірно смачним. На гарнір підходить багато, наприклад: картопляне пюре, рис або макарони. Гарного вам дня!
- Телятина - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Хліб білий - За смаком
- Борошно - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо промиваємо, якщо потрібно, обрізаємо зайві частини. Нарізаємо порційними шматочками, кожен з них відбиваємо. Сіль і перець за смаком.
Подрібніть білий хліб за допомогою кухонної техніки або вручну.
Просійте борошно в одну тарілку, в другій злегка збиваємо 2 яйця, в третій - хліб.
Розігрійте на сковороді вершкове масло. Кожен шматочок м'яса умочіть в борошно, яйця і хліб. Обсмажуйте 3-4 хвилини.
Переверніть відбивні на іншу сторону, смажте на мінімальному вогні під кришкою 5-7 хвилин.
Смачного!