Відбивні з телятини соковиті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете на вечерю соковиті, ароматні й хрусткі відбивні з телятини? Скористайтеся даними рецептом і приготуйте це чудове блюдо, витративши менше години часу! Гарнір може бути будь-яким.
Перед вами - простий рецепт приготування відбивних з телятини соковитих. Я готував відбивні зі свинини і яловичини, але з телячим м'ясом виходить найкраще. Воно дійсно виходить дуже соковитим, м'яким і неймовірно смачним. На гарнір підходить багато, наприклад: картопляне пюре, рис або макарони. Гарного вам дня! 
- Телятина - 1 кілограм
 - Яйця - 2 штуки
 - Хліб білий - За смаком
 - Борошно - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

М'ясо промиваємо, якщо потрібно, обрізаємо зайві частини. Нарізаємо порційними шматочками, кожен з них відбиваємо. Сіль і перець за смаком.

Подрібніть білий хліб за допомогою кухонної техніки або вручну.

Просійте борошно в одну тарілку, в другій злегка збиваємо 2 яйця, в третій - хліб.

Розігрійте на сковороді вершкове масло. Кожен шматочок м'яса умочіть в борошно, яйця і хліб. Обсмажуйте 3-4 хвилини.

Переверніть відбивні на іншу сторону, смажте на мінімальному вогні під кришкою 5-7 хвилин.

Смачного!