Рецепт Соковиті відбивні фото

Соковиті відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Відбивні

Простий рецепт соковитих відбивних не відязикаться дізнатися будь-яка господиня! приготувати ароматні, ніжні, покриті хрусткою скоринкою відбивні швидко і без клопоту вам допоможуть покрокові фото!

Звичайно, блюдо це калійне, щільне, ситне, але час від часу з легким салатом зі свіжих овочів і відбивну можна собі дозволити; ). Правда, періодично вони виходять жорсткими, як підошва, зовні і сируватими всередині - така відбивна зовсім не порушує апетиту, скоріше навпаки.

Чому так виходить? У чому секрет приготування дійсно смачних відбивних? Як приготувати соковиті відбивні на сковороді швидко і просто?

Спробуємо відповісти на ці питання! :)

  • Шия свиняча - 500-600 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
соковиті відбивні - фото крок 1
Для приготування соковитих відбивних велике значення має м'ясо. Для відбивних краще вибирати найніжніші частини - вирізку або шию.
Наріжте її на шматки товщиною приблизно 2 сантиметра і вагою близько 150 грамів.
соковиті відбивні - фото крок 2
Тепер кожен шматок потрібно прикрити харчовою плівкою і відбити молотком. Не сильно, але так щоб порушити структуру волокон - м'ясо стане м'якше.
соковиті відбивні - фото крок 3
Після цього відбивні потрібно посолити і поперчити. В принципі, відразу після цього можна приступати до обсмажування, але краще прибрати їх в холодильник на півгодинки.
соковиті відбивні - фото крок 4
У сковороді з досить високими бортами нагріти масло. Поки сковорода нагрівається, вогонь краще включити невеликий, але безпосередньо перед закладкою відбивних - збільшити його до помірно-сильного. Масло має майже закипіти.
соковиті відбивні - фото крок 5
Яйця збити.
соковиті відбивні - фото крок 6
Відбивні запанірувати в борошні, потім занурити в яйце і знову запанірувати в сухарях.
соковиті відбивні - фото крок 7
Смажити відбивні на сильному вогні з двох сторін - по 2-3 хвилини з кожного. Сенс в тому, щоб в киплячій олії запанірувати м'ясо відразу зчепилося скоринкою і не втратило сік.
соковиті відбивні - фото крок 8
Обсмажені відбивні можна скласти на деко і відправити хвилин на 15-20 в розігріту духовку.
Подавати гарячими з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти