Рецепт Соковиті відбивні зі свинини фото

Соковиті відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Відбивні

Для того, щоб приготувати соковиті відбивні зі свинини, не потрібно бути кулінаром вищої категорії - досить знати кілька нехитрих правил приготування цього смачного страви!

Соковитість відбивних залежить в першу чергу від м'яса - саме тому найсмачніші відбивні виходять зі свинини; ). Курячі теж хороші, але, звичайно, сухуваті.

Для відбивних найкраще підходить філе або шийна частини. Нарізати м'ясо потрібно тільки поперек волокон!

Приготувати відбивні зі свинини можна і без панірування, але все-таки під хрусткою скоринкою вони виходять соковитіше - вона затримує вологу.

Ну і останнє - щоб відбивні вийшли дійсно соковитими і ніжними, їх потрібно на якийсь час замочити в молоці. Навіщо? А ось спробуйте - різницю зрозумієте самі! :)

  • Свинина - 500-600 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 1
Отже, м'ясо потрібно нарізати скибками товщиною приблизно 1, 5 см (можна й 2, якщо ви абсолютно впевнені в якості м'яса і любите відбивні з рожевою серединкою).
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 2
Затягнути харчовою плівкою і відбити до м'якості.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 3
А тепер занурити в тепле молоко на півгодини.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 4
В цей час ви якраз встигнете підготувати панірувальні сухарі.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 5
Борошно.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 6
І яйця.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 7
Відбивні дістати з молока і обсушити. Посолити, поперчити. Обваляти в борошні, потім занурити в яйця, після чого запанірувати в сухарях.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 8
Смажити в добре розігрітій олії на сильно вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 9
Подавати гарячими.

Схожі рецепти