Рецепт Соковиті відбивні зі свинини фото

Соковиті відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для того, щоб приготувати соковиті відбивні зі свинини, не потрібно бути кулінаром вищої категорії - досить знати кілька нехитрих правил приготування цього смачного страви!

Опис приготування:

Соковитість відбивних залежить в першу чергу від м'яса - саме тому найсмачніші відбивні виходять зі свинини; ). Курячі теж хороші, але, звичайно, сухуваті.

Для відбивних найкраще підходить філе або шийна частини. Нарізати м'ясо потрібно тільки поперек волокон!

Приготувати відбивні зі свинини можна і без панірування, але все-таки під хрусткою скоринкою вони виходять соковитіше - вона затримує вологу.

Ну і останнє - щоб відбивні вийшли дійсно соковитими і ніжними, їх потрібно на якийсь час замочити в молоці. Навіщо? А ось спробуйте - різницю зрозумієте самі! :)

  • Свинина - 500-600 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 1
Отже, м'ясо потрібно нарізати скибками товщиною приблизно 1, 5 см (можна й 2, якщо ви абсолютно впевнені в якості м'яса і любите відбивні з рожевою серединкою).
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 2
Затягнути харчовою плівкою і відбити до м'якості.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 3
А тепер занурити в тепле молоко на півгодини.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 4
В цей час ви якраз встигнете підготувати панірувальні сухарі.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 5
Борошно.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 6
І яйця.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 7
Відбивні дістати з молока і обсушити. Посолити, поперчити. Обваляти в борошні, потім занурити в яйця, після чого запанірувати в сухарях.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 8
Смажити в добре розігрітій олії на сильно вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
соковиті відбивні зі свинини - фото крок 9
Подавати гарячими.

Схожі рецепти