Рецепт Соковиті відбивні з яловичини фото

Соковиті відбивні з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в тесті , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Соковиті відбивні з яловичини - це маленький кулінарний шедевр. Дуже смачні відбивні, які готуються в тесті. Відбивні з яловичини виходить дуже смачні, ситні і апетитні!

Опис приготування:

Приготувати соковиті відбивні з яловичини в тесті дуже просто! По перше, ми працюємо з дуже приємним тестом, тому що заварюємо його теплою водою. Для приготування даних відбивних найкраще використовувати найсвіжішу яловичу вирізку, щоб м'ясо вийшли не тільки соковитим, але і дуже ніжним.

Успіхів!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно - 500 Грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні для приготування інгредієнти.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 2
У миску насипаємо 200 грам борошна, сіль і наливаємо трохи рослинного масло (3 ложки).
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 3
Заливаємо окропом (200 мл) і перемішуємо ложкою.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 4
Вимішуємо круте тісто руками, додаючи ще близько 100 грам борошна. Тісто має вийти крутим.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 5
Потім нарізаємо м'ясо тонкими скибочками і відбиваємо з двох сторін.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 6
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до прозорості.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 7
Від тесту відриваємо невеликий шматочок і максимально тонко розгортаємо його. Кладемо шматочок мису. Солимо його, перчим, додаємо майонез і цибулю.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 8
Складаємо конвертиком і відправляємо обсмажувати на сковорідку. Смажимо на середньому вогні під кришкою до утворення апетитною скоринки.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 9
Відбивні обсмажуємо з двох сторін в досить великій кількості масла. Готові відбивні можна викласти на паперовий рушник, щоб то ввібрало зайве масло.
соковиті відбивні з яловичини - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти