Соковиті відбивні з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті відбивні з яловичини - це маленький кулінарний шедевр. Дуже смачні відбивні, які готуються в тесті. Відбивні з яловичини виходить дуже смачні, ситні і апетитні!
Приготувати соковиті відбивні з яловичини в тесті дуже просто! По перше, ми працюємо з дуже приємним тестом, тому що заварюємо його теплою водою. Для приготування даних відбивних найкраще використовувати найсвіжішу яловичу вирізку, щоб м'ясо вийшли не тільки соковитим, але і дуже ніжним.
Успіхів!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 500 Грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуємо всі необхідні для приготування інгредієнти.
У миску насипаємо 200 грам борошна, сіль і наливаємо трохи рослинного масло (3 ложки).
Заливаємо окропом (200 мл) і перемішуємо ложкою.
Вимішуємо круте тісто руками, додаючи ще близько 100 грам борошна. Тісто має вийти крутим.
Потім нарізаємо м'ясо тонкими скибочками і відбиваємо з двох сторін.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до прозорості.
Від тесту відриваємо невеликий шматочок і максимально тонко розгортаємо його. Кладемо шматочок мису. Солимо його, перчим, додаємо майонез і цибулю.
Складаємо конвертиком і відправляємо обсмажувати на сковорідку. Смажимо на середньому вогні під кришкою до утворення апетитною скоринки.
Відбивні обсмажуємо з двох сторін в досить великій кількості масла. Готові відбивні можна викласти на паперовий рушник, щоб то ввібрало зайве масло.
Смачного!