Рецепт Відбивні в сметані фото

Відбивні в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ніжні відбивні в сметані в домашніх умовах готуються всього за півгодини. В якості основи можна взяти свинину, куряче філе і навіть телятину. Сметана повинна бути не надто жирна.

Опис приготування:

Якщо ви хочете поекспериментувати з м'ясом, приготуйте відбивні в сметані в домашніх умовах. Сметана використовується в даному випадку як маринад і прекрасно пом'якшує тканини м'яса. Вибираючи куряче філе, довго тримати в сметані птицю не варто, а ось свинина може полежати близько 15-20 хвилин.

  • М'ясо - 800 грам
  • Крем - 200 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
відбивні в сметані - фото крок 1
1. У процесі приготування відбивних дуже важливо вибрати м'ясо. У нашому випадку - це свинина. Нарізаємо на шматочки товщиною не більше 1 сантиметра і гарненько відбиваємо.
відбивні в сметані - фото крок 2
2. Окремо збиваємо сметану зі спеціями. Я використовую суміші перців і приправи для м'яса.
відбивні в сметані - фото крок 3
3. Обвалюють кожну відбивну в соусі і даємо їм трохи полежати. Промаринуватися, відправляємо їх на сковороду.
відбивні в сметані - фото крок 4
4. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії на середньому вогні. Якщо хочете, можна обваляти і в борошні або сухарях, але і такі відбивні виходять смачними.
відбивні в сметані - фото крок 5
5. Смак відбивних завжди приголомшливий, а коли вони попередньо замаринувати, то їх смакові якості збільшуються в рази. У сухарях вони виходять ще краще.

Схожі рецепти