Відбивні в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжні відбивні в сметані в домашніх умовах готуються всього за півгодини. В якості основи можна взяти свинину, куряче філе і навіть телятину. Сметана повинна бути не надто жирна.
Якщо ви хочете поекспериментувати з м'ясом, приготуйте відбивні в сметані в домашніх умовах. Сметана використовується в даному випадку як маринад і прекрасно пом'якшує тканини м'яса. Вибираючи куряче філе, довго тримати в сметані птицю не варто, а ось свинина може полежати близько 15-20 хвилин.
- М'ясо - 800 грам
- Крем - 200 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. У процесі приготування відбивних дуже важливо вибрати м'ясо. У нашому випадку - це свинина. Нарізаємо на шматочки товщиною не більше 1 сантиметра і гарненько відбиваємо.
2. Окремо збиваємо сметану зі спеціями. Я використовую суміші перців і приправи для м'яса.
3. Обвалюють кожну відбивну в соусі і даємо їм трохи полежати. Промаринуватися, відправляємо їх на сковороду.
4. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії на середньому вогні. Якщо хочете, можна обваляти і в борошні або сухарях, але і такі відбивні виходять смачними.
5. Смак відбивних завжди приголомшливий, а коли вони попередньо замаринувати, то їх смакові якості збільшуються в рази. У сухарях вони виходять ще краще.