Рецепт Весняний огірковий салат фото

Весняний огірковий салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Огірок , Часник
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Свіжий, соковитий і делікатний весняний салат з перших огірків. Смачний і швидкий салатик з мінімальною кількістю інгредієнтів. Спробуйте приготувати весняний огірковий салат у себе вдома.

Опис приготування:

Незважаючи на левову частку рідини, в огірках міститься пристойну кількість фосфору, заліза. Крім того, тут присутня група вітамінів А, Е, З і В. Огірки також володіють сильним ароматом, що і робить приготовані салати ніжними, приємними на смак і освіжаючими. Такий салат чудово підходить для пікніків і є ідеальним доповненням до м'яса, жаренному на багатті.

  • Огірок - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутне насіння - 2 Ст. Ложки
весняний огірковий салат - фото крок 1
1. Обмотайте огірки харчовою плівкою і розбийте огірок за допомогою молотка.
весняний огірковий салат - фото крок 2
2. Наріжте огірки на великі кубики. Приправте їх сіллю і цукром.
весняний огірковий салат - фото крок 3
3. В окремій мисці змішайте оцет, кунжутне масло і цукор.
весняний огірковий салат - фото крок 4
4. Змішайте огірки з подрібненим часником і кінзою, залийте їх заправкою і посипте кунжутним насінням. Перемішайте салат і подавайте до столу.

Схожі рецепти