Весняний огірковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Свіжий, соковитий і делікатний весняний салат з перших огірків. Смачний і швидкий салатик з мінімальною кількістю інгредієнтів. Спробуйте приготувати весняний огірковий салат у себе вдома.
Незважаючи на левову частку рідини, в огірках міститься пристойну кількість фосфору, заліза. Крім того, тут присутня група вітамінів А, Е, З і В. Огірки також володіють сильним ароматом, що і робить приготовані салати ніжними, приємними на смак і освіжаючими. Такий салат чудово підходить для пікніків і є ідеальним доповненням до м'яса, жаренному на багатті.
- Огірок - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1 Ст. Ложка
- Кунжутне насіння - 2 Ст. Ложки

1. Обмотайте огірки харчовою плівкою і розбийте огірок за допомогою молотка.

2. Наріжте огірки на великі кубики. Приправте їх сіллю і цукром.

3. В окремій мисці змішайте оцет, кунжутне масло і цукор.

4. Змішайте огірки з подрібненим часником і кінзою, залийте їх заправкою і посипте кунжутним насінням. Перемішайте салат і подавайте до столу.