Огірковий салат «мука»
(покроковий рецепт з фото)
Сезон свіжих овочів - відмінний привід відкрити для себе нескладні і апетитні варіанти закусок і салатів. Зараз пропоную вам поглянути на блюдо з польської кухні, корисне і смачне. Запам'ятовуйте!
Поспішаю навчити вас, як приготувати огірковий салат "мізерія" з легкої сметанною заправкою. Всього за 15 хвилин ви отримаєте низькокалорійний здоровий перекус для всієї родини. Щоб салатик вийшов ніжніше, огірочки можна очистити від шкірки.
- Огірок - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Сік лимона - 15 мілілітрів
- Оцет - 10 мілілітрів
- Сіль, цукор, перець - За смаком
1. Огірочок вимийте, обсушити, при бажанні очистіть. Наріжте тонкими скибочками.
2. Додайте цукор, перемішайте.
3. Вичавіть сік лимона.
4. З'єднайте його зі сметаною, оцтом, сіллю і перцем. Перемішайте до однорідності або збийте блендером.
5. Вилийте заправку до огірків.
6. Перемішайте акуратно - і можна подавати польський огірковий салат "мізерія" до столу.
Смачного!
Смачного!