Огірковий салат з м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Корисний, простий і швидкий, дуже смачний і нереально ароматний. Все це можна сміливо сказати про такий салатик. Якщо ви любите нескладні страви з мінімумом турбот, запам'ятовуйте рецепт і повторіть його.
Не лякайтеся зазначеного часу, активної роботи тут всього на якихось 10 хвилин. Решта - це рекомендоване час, яке овочі повинні настоюватися, щоб вийшов дійсно насичений смак і аромат. Ви завжди можете зробити його і на швидку руку:) Отже, запам'ятовуйте, як приготувати огірковий салат з м'ятою.
- Огірок - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
- Винний оцет - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- М'ята і перець - За смаком
1. Огірки вимийте, розріжте навпіл і видаліть насіння акуратно.
2. Наріжте тонкими скибочками, Залиште сіль і хвилин 10.
3. Подрібніть цибулю, залийте крижаною водою і дайте постояти хвилин 5. Після обсушити добре.
4. У глибокій мисці з'єднайте огірки, цибуля і м'яту. Додайте оцет, рослинна олія, трохи цукру і перцю. Перемішайте і перед подачею дайте постояти салатик хвилин 20.
Смачного!
Смачного!