Огірковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Очищені огірки покладіть на паперові рушники і дайте їм трошки полежати, щоб вийшла зайва волога.
У тарілці перемішайте разом йогурт, сметану, нарізану цибулю, подрібнений часник і кріп. Додайте огірки і
Обережно перемішайте. Приправити сіллю і перцем.
Поставити в холодильник на пару годин перед подачею на стіл для кращого смаку.
Кількість порцій: 6
- Огірок - 800 грам (очищений)
- Ванільний йогурт - 230 грам
- Крем - 230 грам
- Цибуля - 85 грам
- Часник - 2 штуки
- Сушений кріп - 3 грами
- Сіль, перець - 2 грами (за смаком)
Очищені огірки покладіть на паперові рушники і дайте їм трошки полежати, щоб вийшла зайва волога.
У тарілці перемішайте разом йогурт, сметану, нарізану цибулю, подрібнений часник і кріп. Додайте огірки і
Обережно перемішайте. Приправити сіллю і перцем.
Поставити в холодильник на пару годин перед подачею на стіл для кращого смаку.
У тарілці перемішайте разом йогурт, сметану, нарізану цибулю, подрібнений часник і кріп. Додайте огірки і
Обережно перемішайте. Приправити сіллю і перцем.
Поставити в холодильник на пару годин перед подачею на стіл для кращого смаку.