Рецепт Вершковий томатний суп з базиліком фото

Вершковий томатний суп з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Карамель
ПП рецепти
На обід
Супи, Крем-суп

Я дуже люблю овочеві супи. Особливе місце на моєму столі займають крем-супи. Це ніжні, однорідні супи, більше нагадують підливу. Я часто подаю їх з сухариками. Це завжди дуже смачно!

Такі супи можна робити на основі будь-якого бульйону, з використанням або без використання вершків.

Cейчас літній період. Отже - на прилавках магазинів своєї години чекає велика кількість овочів. Даний суп можна доповнити будь-якими овочами, які ви любите. У такий суп можна включити селера, болгарський перець, наприклад. Рецепт, як приготувати вершковий томатний суп з базиліком - це ціле поле для експериментів!

  • Картопля - 4 мілілітра
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Базилік - 1 пучок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кабачок - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вода - 2 L
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 1
Кабачок потрібно вимити і нарізати невеликими брусочками. Як саме будуть нарізані овочі - особливого значення не має. Суп буде готуватися в одному сотейнику. Занадто крупно нарізані овочі не встигнуть приготуватися.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 2
У сотейник налийте рослинне масло. Розігрійте масло, і на ньому обсмажте цибулю, нарізаний кубиками.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 3
До цибулі додайте моркву. Помішуючи, обсмажте овочі близько 10 хвилин.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 4
Тепер додайте нарізаний кабачок. Перемішайте.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 5
Тепер очистіть і наріжте картоплю. Додайте його в сотейник. Залийте овочі водою так, щоб рівень води був на 1-2 сантиметра вище рівня овочів.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 6
Поки овочі варяться, змішайте томатну пасту, сметану і 0, 5 склянки води.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 7
У нас вийде ось така томатно-сметанний маса.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 8
Доведіть овочі до готовності. При необхідності підлити в суп води. Загальний час приготування супу до цього кроку - близько 15-20 хвилин.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 9
Тепер влийте томатно-сметанним масу в суп. Перемішайте. Дайте закипіти. Пюріруйте суп до однорідності занурювальним блендером.
вершковий томатний суп з базиліком - фото крок 10
Розлийте суп по тарілочках, подрібніть базилік і іншу зелень. Жменьку рубленого базиліка і зелені додайте в кожну тарілку порційно. Я не кладу зелень в киплячий суп, щоб зберегти її корисні речовини і елементи, вітаміни. Підсушіть кілька шматочків хліба. Як сухарики додайте їх до супу.

Схожі рецепти