Рецепт Суп-пюре з пармезаном і базиліком фото

Суп-пюре з пармезаном і базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи, Супи-пюре

Пропоную спробувати легкий і, разом з тим, насичений за смаком суп. Базилік і пармезан перетворюють звичайне овочеве асорті в цікаве блюдо. Готувати легко і їсти приємно.

Овочі для супу підбираємо молоді, соковиті і смачні. До речі, ніж молодше і свіже овочі, тим швидше вони варяться. Пармезан має солонуватий смак, враховуємо це, коли підсолювати суп.

  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 частина
  • Цибуля -porey - 1 частина
  • Базилік - 1 пучок
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Пармезан - 10 грам
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 1
Інгредієнти є, можна приступати до приготування.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 2
Лук-порей і моркву ріжемо крупно і висипаємо в каструлю.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 3
Додаємо кабачок і картоплю.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 4
Насипаємо сіль, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо під кришкою на малому вогні.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 5
Знімаємо каструлю з вогню і додаємо часник. Готовий суп перемелює блендером.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 6
Суп наливаємо в глибокі піали і посипаємо нарізаним базиліком.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 7
Додаємо тертий пармезан.
суп-пюре з пармезаном і базиліком - фото крок 8
Суп готовий, залишається додати трохи оливкового масла і поперчити. Подаємо гарячим, смачного!

Схожі рецепти