Суп-пюре з пармезаном і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати легкий і, разом з тим, насичений за смаком суп. Базилік і пармезан перетворюють звичайне овочеве асорті в цікаве блюдо. Готувати легко і їсти приємно.
Овочі для супу підбираємо молоді, соковиті і смачні. До речі, ніж молодше і свіже овочі, тим швидше вони варяться. Пармезан має солонуватий смак, враховуємо це, коли підсолювати суп.
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 частина
- Цибуля -porey - 1 частина
- Базилік - 1 пучок
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Пармезан - 10 грам
- Чорний перець - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
Інгредієнти є, можна приступати до приготування.
Лук-порей і моркву ріжемо крупно і висипаємо в каструлю.
Додаємо кабачок і картоплю.
Насипаємо сіль, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо під кришкою на малому вогні.
Знімаємо каструлю з вогню і додаємо часник. Готовий суп перемелює блендером.
Суп наливаємо в глибокі піали і посипаємо нарізаним базиліком.
Додаємо тертий пармезан.
Суп готовий, залишається додати трохи оливкового масла і поперчити. Подаємо гарячим, смачного!