Рецепт Рисовий суп з пармезаном фото

Рисовий суп з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Крупи , Мал , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рисовий суп на курячому бульйоні - це класика. А вам вона не набридла? Так давайте ж поекспериментуємо і додамо до супу пармезан! Всього один додатковий інгредієнт, а звичний смак зміниться.

Опис приготування:

Набридли традиційні страви і хочеться чогось нового? А давайте не будемо кардинально змінювати меню і приготуємо до обіду давно знайомий, простий рисовий суп, додавши до нього всього лише один інгредієнт - пармезан! Смак і аромат супу стане абсолютно новим, повірте. Розповідаю, як приготувати рисовий суп з пармезаном.

  • Мал - 2/3 склянки
  • Картопля - 2 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Курячий бульйон - 800-900 мілілітрів
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
рисовий суп з пармезаном - фото крок 1
В першу чергу зваримо курячий бульйон. У мене залишилися кісточки від курячої грудки, до них я додаю невелику цибулину і моркву і заливаю водою.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 2
Бульйон готовий, викидаємо цибулю і моркву, а з кісточок оббирав залишки м'яса і відправляємо його назад в каструлю.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 3
Почистимо і наріжемо на невеликі кубики картоплю. Рис бажано добре промити.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 4
Відправляємо рис і картопля в киплячий бульйон. Солимо.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 5
Щоб не перебивати аромат пармезану, спецій я, крім чорного перцю, не додавала. Варимо суп до готовності рису і картоплі.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 6
Пармезан натираємо на дрібній тертці.
рисовий суп з пармезаном - фото крок 7
Розливаємо суп по тарілках (суп вийде досить густим) і посипаємо пармезаном.

Схожі рецепти