Рисовий суп з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Рисовий суп на курячому бульйоні - це класика. А вам вона не набридла? Так давайте ж поекспериментуємо і додамо до супу пармезан! Всього один додатковий інгредієнт, а звичний смак зміниться.
Набридли традиційні страви і хочеться чогось нового? А давайте не будемо кардинально змінювати меню і приготуємо до обіду давно знайомий, простий рисовий суп, додавши до нього всього лише один інгредієнт - пармезан! Смак і аромат супу стане абсолютно новим, повірте. Розповідаю, як приготувати рисовий суп з пармезаном.
- Мал - 2/3 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Курячий бульйон - 800-900 мілілітрів
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
В першу чергу зваримо курячий бульйон. У мене залишилися кісточки від курячої грудки, до них я додаю невелику цибулину і моркву і заливаю водою.
Бульйон готовий, викидаємо цибулю і моркву, а з кісточок оббирав залишки м'яса і відправляємо його назад в каструлю.
Почистимо і наріжемо на невеликі кубики картоплю. Рис бажано добре промити.
Відправляємо рис і картопля в киплячий бульйон. Солимо.
Щоб не перебивати аромат пармезану, спецій я, крім чорного перцю, не додавала. Варимо суп до готовності рису і картоплі.
Пармезан натираємо на дрібній тертці.
Розливаємо суп по тарілках (суп вийде досить густим) і посипаємо пармезаном.