Вершковий суп
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування першої страви зовсім необов'язково потрібен бульйон. Якщо ви скористаєтеся рецептом вершкового супу, то зможете порадувати своїх близьких ароматним супчиком, в якому є фрикадельки.
Перед вами нехитрий рецепт, скориставшись яким ви дізнаєтеся, як приготувати вершковий суп. Виходить дуже апетитне перша страва, яке подається разом із зеленню. Замість хліба можна подати грінки або невеликі сухарики. Суп виходить ароматним, дуже смачним і легким. Вершки роблять суп ніжним і живильним. Він сподобається всім членам сім'ї незалежно від віку.
- Картопля - 3-4 штук
- Фарш з індички або курки - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка
- Рослинна олія для смаження - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Вода - 2 L
1. Помийте і очистіть картопля. Потім наріжте його невеликими шматочками. Покладіть його в каструлю з 2 літрами води. Варіть до готовності.
2. Очистіть цибулю від лушпиння. Обмийте його холодною водою і наріжте дрібними шматочками. Потім викладіть в сковорідку з розігрітою олією. Пасеруйте цибулю до прозорості.
3. Помийте і очистіть моркву. Потім натріть її на тертці з великим полотном. Перекладіть натерту моркву в сковорідку до цибулі.
4. Підготуйте фарш з індички (можна з грудки курки). Додати сіль, поперчіть (за смаком). Додайте частину курячого яйця. Сформуйте фрикадельки.
5. Коли картопля готовий, до нього вилийте піджарку лука з морквою з сковорідки. Доведіть до кипіння і закладіть фрикадельки в суп. provara 7-10 хвилин.
6. Коли фрикадельки спливуть, влийте вершки в суп. Доведіть його до кипіння. Як тільки суп з вершками закипить, вимкніть його. Подавайте суп порційно з нарізаною зеленню. Смачного.