Verrinи з hurmoy і motsarelloy «новорічне диво»
(покроковий рецепт з фото)
Красива, яскрава, святкова закуска, з незвичайним, вишуканим смаком, викличе захват справжніх гурманів!
Кількість порцій: 2
- Мухобойка - 150 грам (солодка, але не перезріла)
- Моцарелла - 40 грам
- Гранат - 1 Ст. Ложка (зерна)
- Салат романо - 1 штука (лист)
- Бальзамічний оцет - 2 краплі
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Мандарин - 0, 5 штуки (кисло-солодкий)
- Базилік - 1 щіпка (сушений або італійські трави)
- Перець кайенский - 1 щіпка (мелений; дуже маленька)
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений; за смаком)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Салат романо порвати невеликими шматочками.
Хурму порізати невеликими кубиками.
Хурму порізати невеликими кубиками.
Закуску можна приготувати в двох варіантах: викладаючи інгредієнти шарами або в довільному порядку.
Для верріни викладеного шарами:
Перший шар-хурма
Другий шар- салат романо
Для верріни викладеного шарами:
Перший шар-хурма
Другий шар- салат романо
Третій шар-хурма, четвертий шар моцареллла, порізана невеликими кубиками.
П'ятий шар-хурма.Сверху посипати зернами граната, для прикраси покласти трохи салату романо
Для заправки, змішати оливкову олію з соком половинки мандарина, додати бальзамічний оцет, чорний і кайенский перець, сушений базилік або італійські трави.
Додати сіль, перемішати
Полити верріни заправкою.
Смачного!