Рецепт Verrinи з hurmoy і motsarelloy «новорічне диво» фото

Verrinи з hurmoy і motsarelloy «новорічне диво»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Моцарелла
Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Час приготування: 15 хв.

Красива, яскрава, святкова закуска, з незвичайним, вишуканим смаком, викличе захват справжніх гурманів!

Кількість порцій: 2
  • Мухобойка - 150 грам (солодка, але не перезріла)
  • Моцарелла - 40 грам
  • Гранат - 1 Ст. Ложка (зерна)
  • Салат романо - 1 штука (лист)
  • Бальзамічний оцет - 2 краплі
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Мандарин - 0, 5 штуки (кисло-солодкий)
  • Базилік - 1 щіпка (сушений або італійські трави)
  • Перець кайенский - 1 щіпка (мелений; дуже маленька)
  • Чорний перець - 1 щіпка (мелений; за смаком)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
верріни з хурмою та моцарелою
Салат романо порвати невеликими шматочками.
Хурму порізати невеликими кубиками.
верріни з хурмою та моцарелою
Закуску можна приготувати в двох варіантах: викладаючи інгредієнти шарами або в довільному порядку.
Для верріни викладеного шарами:
Перший шар-хурма
Другий шар- салат романо
верріни з хурмою та моцарелою
Третій шар-хурма, четвертий шар моцареллла, порізана невеликими кубиками.
верріни з хурмою та моцарелою
П'ятий шар-хурма.Сверху посипати зернами граната, для прикраси покласти трохи салату романо
верріни з хурмою та моцарелою
Для заправки, змішати оливкову олію з соком половинки мандарина, додати бальзамічний оцет, чорний і кайенский перець, сушений базилік або італійські трави.
верріни з хурмою та моцарелою
Додати сіль, перемішати
верріни з хурмою та моцарелою
Полити верріни заправкою.
верріни з хурмою та моцарелою
Смачного!

Схожі рецепти