Ovoshtnaya з motsarelloy піца
(покроковий рецепт з фото)
Піца стала настільки звичною для нас їжею, що вже не має значення, де її придумали. Кожна господиня може зробити свою смачну піцу. Розповім і я, як приготувати овочеву піцу з моцарелою.
Для випічки цієї піци я використовував готове тісто з цільнозерновий борошна. Можна зробити велику піцу або розділити тісто на кілька частин, тоді вийдуть міні-піци. Можете використовувати інші начинки за своїм смаком. Якщо вам набридли м'ясні варіації або піца з ананасами, то ця овочева піца стане прекрасною альтернативою.
- Тісто з цільнозерновий борошна - 570 грам
- Моцарелла - 1, 5 склянки
- Томатний соус - 1 Склянка
- Болгарський перець - 2 штуки
- Червона цибуля - 2 штуки
- Шпинат - 1 пучок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
1. Розділити тісто 4 рівні частини, розкачайте в рівні кола для піци. Застеліть деко пергаментним папером, помістіть на нього тісто.
2. Поставте деко з тестом в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 10 хвилин.
3. Нанесіть на кожен корж для піци по ¼ склянки томатного соусу.
4. Промийте і очистіть цибулю, болгарський перець, тонко наріжте. У великій мисці перемішайте цибулю і перець з оливковою олією. Посипте коржі тертим сиром "моцарелла", зверху додайте цибулю і перець. Промийте шпинат і трохи подрібніть, покладіть поверх перцю і цибулі.
5. Посипте кожну піцу орегано і базиліком.
6. Поставте піцу знову в духовку на 15 хвилин і випікайте, поки сир не стане пузиритися. Дістаньте приготовлену піцу з духовки, поріжте шматочками і подавайте до столу.