Рецепт Aranchini з motsarelloy фото

Aranchini з motsarelloy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Крупи, Мал, Моцарелла
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл

Arancini - це дуже смачні кульки з рису з начинкою всередині. У нас буде варіація з моцарелою. Поспішаю поділитися цим класним рецептів гарячої закуски.

Arancini - це обсмажені кульки з рису в паніровці. Начинка може бути будь-який: в класичному варіанті використовується начинка на основі соусу болоньєзе, також дуже популярні начинки зі шпинату, вершкового масла, моцарели (як у мене), шинки. Подавайте закуску з улюбленим соусом, наприклад, томатним або часниковим.

  • Різотто - 300 грам (напівготовий)
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино - 150 мілілітрів
  • Пармезан - 50 грам
  • Моцарелла - 300 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
  • Масло для смаження - 400 мілілітрів
Aranchini з motsarelloy - фото крок 1
1. Нагрійте на сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажте подрібнену цибулю і зубчик часнику протягом 5-10 хвилин до м'якості. Перемішайте суміш цибулі з різотто. Зменшіть вогонь до середнього і влийте вино. Гасіть рис протягом 15 хвилин, потім додайте тертий "пармезан" . Охолодіть суміш в плоскій широкій ємності.
Aranchini з motsarelloy - фото крок 2
2. Розділіть остиглий рис на середні кульки і вологими руками начините кожну заготовку маленьким шматочком сиру "моцарелла" .
Aranchini з motsarelloy - фото крок 3
3. Обваляйте кульки в борошні, занурте у збите яйце, потім панірувальні сухарі.
Aranchini з motsarelloy - фото крок 4
4. У киплячій олії в сотейнику обсмажте аранчіні протягом 4 - х хвилин, до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти