Aranchini з motsarelloy

Aranchini з motsarelloy
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Arancini — це дуже смачні кульки з рису з начинкою всередині. У нас буде варіація з моцарелою. Поспішаю поділитися цим класним рецептів гарячої закуски.

опис приготування:

Arancini — це обсмажені кульки з рису в паніровці. Начинка може бути будь-який: в класичному варіанті використовується начинка на основі соусу болоньєзе, також дуже популярні начинки зі шпинату, вершкового масла, моцарели (як у мене), шинки. Подавайте закуску з улюбленим соусом, наприклад, томатним або часниковим.

  • різотто— 300 грам(напівготовий)
  • Вершкове масло— 15  грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • вино— 150 мілілітрів
  • пармезан— 50 грам
  • моцарелла— 300 грам
  • борошно— 100 грам
  • яйце— 2  штуки
  • Панірувальні сухарі— 200 грам
  • Масло для смаження— 400 мілілітрів
Aranchini з motsarelloy - фото крок 1 1. Нагрійте на сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажте подрібнену цибулю і зубчик часнику протягом 5-10 хвилин до м'якості. Перемішайте суміш цибулі з різотто. Зменшіть вогонь до середнього і влийте вино. Гасіть рис протягом 15 хвилин, потім додайте тертий "; Пармезан ";. Охолодіть суміш в плоскій широкій ємності.

Aranchini з motsarelloy - фото крок 2 2. Розділіть остиглий рис на середні кульки і вологими руками начините кожну заготовку маленьким шматочком сиру "; Моцарелла ";.

Aranchini з motsarelloy - фото крок 3 3. Обваляйте кульки в борошні, занурте у збите яйце, потім панірувальні сухарі.

Aranchini з motsarelloy - фото крок 4 4. У киплячій олії в сотейнику обсмажте аранчіні протягом 4 — х хвилин, до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти

Verrinи з hurmoy і motsarelloy «новорічне диво»

Verrinи з hurmoy і motsarelloy «новорічне диво»

красива, яскрава, святкова закуска, з незвичайним,вишуканим смаком, викличе захват справжніх гурманів! кількість порцій: 2 мухобойка— 150 грам(солодка, але не перезріла) моцарелла— 40 грам гранат— 1 Ст. ложка(зерна) салат романо— 1 штука(лист) Бальзамічний оцет— 2 краплі Масло оливкове— 1 Ст. л...

читати далі
Роли з лаваша

Роли з лаваша

Роли з лаваша — універсальна закуска, яка підійде і до святкового столу, і до пива, і для прийому нежданих гостей. Роли з лаваша завжди смачні, легкі і оригінальні! опис приготування: Роли з лаваша хороші також тим, що в них можна загорнути практично будь-яку начинку — гриби, морепродукти, ово...

читати далі
Плов з фаршем

Плов з фаршем

звичайно, цей рецепт не може вважатися "; класичним ";, але плов з фаршем від цього не стає менш смачним. головне — правильно його приготувати! Читайте рецепт плову з фаршем з покроковими фото! опис приготування: Головна задача — не перетворити плов в кашу. А це цілком може статися, якщо рис б...

читати далі
Печиво з козячим сиром

Печиво з козячим сиром

м'яке, але розсипчасте пісочне печиво, що роблю з цибулею і сиром. Ви можете надати йому будь-яку форму. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати печиво з козячим сиром. опис приготування: Для приготування можна використовувати спеціальні формочки або зробити все вручну. Тісто м...

читати далі
Рис з морквою

Рис з морквою

Не потрібно ламати голову над тим, що приготувати на гарнір до м'яса або риби. Кращий вибір - пряний, красивий рис з морквою. Спробуйте! опис приготування: Рецепт чудового гарнір до м'ясних і рибних страв. Спочатку обсмажте в каструлі рис, залийте його водою і відваріть до готовності. Поки рис...

читати далі