Aranchini з motsarelloy
(покроковий рецепт з фото)
Arancini - це дуже смачні кульки з рису з начинкою всередині. У нас буде варіація з моцарелою. Поспішаю поділитися цим класним рецептів гарячої закуски.
Arancini - це обсмажені кульки з рису в паніровці. Начинка може бути будь-який: в класичному варіанті використовується начинка на основі соусу болоньєзе, також дуже популярні начинки зі шпинату, вершкового масла, моцарели (як у мене), шинки. Подавайте закуску з улюбленим соусом, наприклад, томатним або часниковим.
- Різотто - 300 грам (напівготовий)
- Вершкове масло - 15 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вино - 150 мілілітрів
- Пармезан - 50 грам
- Моцарелла - 300 грам
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Масло для смаження - 400 мілілітрів
1. Нагрійте на сковороді вершкове і рослинне масло, обсмажте подрібнену цибулю і зубчик часнику протягом 5-10 хвилин до м'якості. Перемішайте суміш цибулі з різотто. Зменшіть вогонь до середнього і влийте вино. Гасіть рис протягом 15 хвилин, потім додайте тертий "пармезан" . Охолодіть суміш в плоскій широкій ємності.
2. Розділіть остиглий рис на середні кульки і вологими руками начините кожну заготовку маленьким шматочком сиру "моцарелла" .
3. Обваляйте кульки в борошні, занурте у збите яйце, потім панірувальні сухарі.
4. У киплячій олії в сотейнику обсмажте аранчіні протягом 4 - х хвилин, до золотистої скоринки. Смачного!