Яєчня з motsarelloy
(покроковий рецепт з фото)
Справжня французька яєчня з моцарелою - сніданок для гурманів. Я готую яєчню з тушкованими помідорами і свіжою зеленню. Спробуйте!
Вперше я спробувала це блюдо у французькому ресторані. Рання ділова зустріч і ще подають сніданки. Мій колега сказав, що яєчня з моцарелою - краще, що можна придумати до сніданку. Я не стала сперечатися, спробувала. Яєчня з моцарелою дуже вразила мене! Тепер рецепт яєчні з моцарелою раджу всім. Приємного вам апетиту.
- Яйце - 1 штука
- Сир Моцарелла - 100 грам
- Пучок петрушки - 1 штука
- Помідори - 1-2 штук
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Збийте Яйце з сіллю і чорним перцем.
Тонко наріжте помідори.
Сир Моцарелла наріжте так само тонкими скибочками.
Спочатку трохи тушкуйте помідори, а потім залийте яєчною масою.
Коли яєчня добре схопиться, додайте сир Моцарелла.
І останньою додайте свіжу зелень, дрібно посічену. Накрийте кришкою і тушкуйте до повної готовності. Яєчня з моцарелою подається гарячої.