Десерт з hurmoy
(покроковий рецепт з фото)
Святковий десерт з хурмою прикрасить ваш солодкий стіл. Красивий і апетитний, він здивує всіх гостей, порадує близьких. Ділюся своїм фірязикам рецептом десерту з хурмою!
Десерт з хурмою будемо готувати, як прикраса столу, а не велику миску фруктового салату. Підготуйте гарний посуд для десерту і починайте:
1. Спочатку розітріть журавлину з цукром, потім трохи поваріть, додайте 50 мл води.
2. Штам журавлину. У вас залишиться чистий журавлинний сік, консистенції соусу.
3. Вилийте його на дно посуду, в якій будете робити десерт.
4. Хурму почистіть від шкірки, м'якоть нарізати маленькими кубиками.
5. Яблуко теж почистіть. Наріжте тонкими скибочками. Дуже тонкими.
6. Волоські горіхи розділіть навпіл.
7. Ізюм краще взяти великий.
8. Помийте листя м'яти.
9. Тепер складаєте новорічний десерт з хурмою в такій послідовності: волоський горіх, хурми, родзинки, листочок м'яти, яблуко. Кілька ланцюжків.
Можете подати десерт з хурмою зі збитими вершками. Дуже смачно. Подивіться, як він виглядає! Як в найкращому ресторані
- Мухобойка - 0, 5 штуки
- Волоський горіх - 5 штук
- Яблуко - 1 штука
- Листя м'яти - 5 штук
- Ізюм - 5 штук
- Журавлина - 10 штук
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Спочатку розітріть журавлину з цукром, потім трохи поваріть, додайте 50 мл води.
2. Штам журавлину. У вас залишиться чистий журавлинний сік, консистенції соусу.
3. Вилийте його на дно посуду, в якій будете робити десерт.
4. Хурму почистіть від шкірки, м'якоть нарізати маленькими кубиками.
5. Яблуко теж почистіть. Наріжте тонкими скибочками. Дуже тонкими.
6. Волоські горіхи розділіть навпіл.
7. Ізюм краще взяти великий.
8. Помийте листя м'яти.
9. Тепер складаєте новорічний десерт з хурмою в такій послідовності: волоський горіх, хурми, родзинки, листочок м'яти, яблуко. Кілька ланцюжків.
Можете подати десерт з хурмою зі збитими вершками. Дуже смачно. Подивіться, як він виглядає! Як в найкращому ресторані