Рецепт Вечеря «асорті» фото

Вечеря «асорті»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вечеря"Асорті" - це свято смаку і яскравих фарб. У цій страві ідеально поєднуються улюблені овочі та м'ясо. Неймовірно ароматний, соковитий і ситна вечеря припаде до смаку всій родині, готувати його просто.

Опис приготування:

Приходиш з роботи, потрібно готувати вечерю. І хочеться чогось корисного, ситного і простого. Поділюся з вами рецептом приготування нескладного, але дуже смачної вечері. Інгредієнти завжди можна знайти, якщо не у себе в холодильнику, то в будь-якому супермаркеті по дорозі додому.

Додайте баклажани або картопля, замініть яловичину на куряче м'ясо, все одно буде дуже смачно і ситно. А як приготувати вечерю"Асорті" , я вам розповів. Порадуйте себе і свою сім'ю неймовірно смачною вечерею.

  • Яловичина - 500 грам
  • Помідор - 4-5 штук
  • Болгарський перець - 3-4 штук
  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Вода - 1 Склянка
вечеря
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо на сковороду і додаємо 1/2 ст. Води. Солимо і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості. Потім додаємо рослинне масло і обсмажуємо м'ясо на середньому вогні хвилин 5.
вечеря
Морквину і цибулю чистимо і нарізаємо довільно. Я цибулю і моркву нарізав четвертинками кілець.
вечеря
Коли м'ясо добре обсмажити з усіх боків, додаємо до нього цибулю і моркву. Смажимо все разом 5-10 хвилин.
вечеря
Кабачок і перець очищаємо від насіння, а якщо кабачок старий, то знімаємо і шкірку. Нарізаємо овочі невеликими кубиками і додаємо на сковороду.
вечеря
Nalivaem 1/2 ст. Води, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20. Потім додаємо нарізані кубиками помідори і часник, видавлений через прес або подрібнений на тертці.
вечеря
Додаємо сіль і чорний перець за смаком. Якщо потрібно, доливаємо зовсім небагато води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 5-8. Готову страву посипаємо дрібно нарізаним кропом.
вечеря
Вечеря"Асорті" готовий, і можна подавати його до столу. Смачного!

Схожі рецепти