Вечеря «асорті»
(покроковий рецепт з фото)
Вечеря "асорті" - це свято смаку і яскравих фарб. У цій страві ідеально поєднуються улюблені овочі та м'ясо. Неймовірно ароматний, соковитий і ситна вечеря припаде до смаку всій родині, готувати його просто.
Приходиш з роботи, потрібно готувати вечерю. І хочеться чогось корисного, ситного і простого. Поділюся з вами рецептом приготування нескладного, але дуже смачної вечері. Інгредієнти завжди можна знайти, якщо не у себе в холодильнику, то в будь-якому супермаркеті по дорозі додому.
Додайте баклажани або картопля, замініть яловичину на куряче м'ясо, все одно буде дуже смачно і ситно. А як приготувати вечерю "асорті", я вам розповів. Порадуйте себе і свою сім'ю неймовірно смачною вечерею.
- Яловичина - 500 грам
- Помідор - 4-5 штук
- Болгарський перець - 3-4 штук
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Кріп - 1/2 пучка
- Вода - 1 Склянка
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо на сковороду і додаємо 1/2 ст. Води. Солимо і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості. Потім додаємо рослинне масло і обсмажуємо м'ясо на середньому вогні хвилин 5.
Морквину і цибулю чистимо і нарізаємо довільно. Я цибулю і моркву нарізав четвертинками кілець.
Коли м'ясо добре обсмажити з усіх боків, додаємо до нього цибулю і моркву. Смажимо все разом 5-10 хвилин.
Кабачок і перець очищаємо від насіння, а якщо кабачок старий, то знімаємо і шкірку. Нарізаємо овочі невеликими кубиками і додаємо на сковороду.
Nalivaem 1/2 ст. Води, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20. Потім додаємо нарізані кубиками помідори і часник, видавлений через прес або подрібнений на тертці.
Додаємо сіль і чорний перець за смаком. Якщо потрібно, доливаємо зовсім небагато води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 5-8. Готову страву посипаємо дрібно нарізаним кропом.
Вечеря "асорті" готовий, і можна подавати його до столу. Смачного!